Novum Residence Lacul Morii

București, Sector 6

Novum Residence Lacul Morii

București, Sector 6

2020,2021,2022

2 cam. 3 cam.

de la 49.900 €
de la 49.900 €
Galerie imagini
1 / 3
Descriere ansamblu

Daca doriti sa va mutati intr-o zona linistita, curata si civilizata, ansamblul rezidential Lacul Morii poate fi exact ce aveti nevoie. Acest complex rezidential reprezinta unul dintre noile proiecte ale Novum Invest, unul dintre dezvoltatorii imobiliari de top din capitala, ce vine in intampinarea tuturor nevoilor clientilor sai cu cladiri de apartamente de o calitate incontestabila si cu un aspect estetic deosebit, practic si modern. Apartamentele noi din zona Lacul Morii sunt ideale atat pentru tineri, cat si pentru familiile cu copii, iar zona este una ideala datorita faptului ca ofera rezidentilor sai acces imediat la unele dintre cele mai importante zone comerciale ale Bucurestiului, cum ar fi Militari, Cotroceni sau Drumul Taberei.

Facilitati
lift iluminat exterior paza
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Statii metrou
Gorjului 28 min
Lujerului 30 min
Petrache Poenaru 36 min
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 49.900 €
3 cam. min. 55.000 €
Dezvoltator

Novum Invest

Dezvoltator imobiliar de succes, cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania. Oferta de locuinte pe care o punem la dispozitie este diversa, pornind de la garsoniere noi si pana la apartamente decomandate de 2 si 3 camere in diferite zone ale Bucurestiului. Ansamblurile rezidentiale din gama Novum Invest se adreseaza atat celor care doresc sa locuiasca in zona de business a capitalei, cat si celor care doresc sa traiasca departe de aglomeratia centrala.

Pentru ca suntem dezvoltator imobiliar, oferim tuturor clientilor oportunitatea de a achizitiona imobile cu 0% comision.

De ce sa alegi Novum Invest?

Experienta bogata in domeniu este cea mai buna recomandare pentru serviciile de calitate pe care le oferim. In ultimii ani, am cunoscut o ascensiune puternica pe piata imobiliara din Bucuresti, cu peste 2318 de apartamente vandute in cele 8 proiecte finalizate pana acum. Pasiunea pentru ceea ce facem si profesionalismul cu care lucram la fiecare proiect ne ajuta sa oferim succes fiecarei familii sau fiecarei persoane spatiul de locuit ideal.

Ansamblurile rezidentiale pe care le-am finalizat, precum si cele in curs de dezvoltare, sunt printre cele mai moderne proiecte din Bucuresti. La Novum Invest construim locuinte de calitate, cu o structura de rezistenta consolidata, indeplinindu-le tuturor locuitorilor nevoile si preferintele!

Vezi email www.novuminvest.ro/lacul-morii-bloc-2
Adresa
București, Str. Manastirea Varatec nr. 7-11, sector 6
In proximitate
scoala
gradinita
supermarket
restaurant
Distribuie ansamblul