Ansambluri rezidenţiale|New Colentina Residence

New Colentina Residence

București, Sector 2
An finalizare
2022

Descriere

Imobilul va avea un regim final de inaltime S+DS+P+7-8R si va oferi o gama larga de apartamente ce va cuprinde de la studio-uri pana la apartamente cu trei dormitoare. In plus va oferim duplex-uri cu terase spatioase. Fiecare apartament va avea fie balcon, fie terasa. La subsol si in curtese gasesc locurile de parcare si boxe iar aceesul la etaj se va face cu 2 lifturi.

vezi mai mult

Proprietati

Colentina, str. Rascoala, 1907, sector 2
+ Schita
 

New Colentina Residence studio 2 cam, imobil regim inaltime S+P+8E, structura beton, dec, su 34 mp, p/8, finisaje, g, f, p, t, um, lift, utilitati...

  • 34 mp
  • An 2022
  • Decomandat
Sector 2, 28 ian, 08:01

Dotari

Facilitati

acces securizat
lift

Utilitati

canalizare
electricitate
gaze
apa

Dezvoltator

New Development Residences este un dezvoltator imobiliar dinamic in portofoliul caruia se regasesc diverse proiecte rezidențiale în București și în județul Ilfov, finalizate, in curs de edificare sau in stadiul de proiect. De la clădiri cu 11 etaje pana la cartiere rezidențiale cu vile cu un singur etaj, va oferim o gama larga de locuințe moderne și atractive cu preturi competitive. 

Indiferent de sfera de aplicare, rămânem mereu implicați în toate aspectele procesului de dezvoltare de la concepție până la implementare. Aruncați o privire la unele dintre proiectele noastre recente și luați legătura CU noi pentru mai multe informații.

Tip locuinte si preturi

2 cam. Pret minim 61.900 €
3 cam. Pret minim 105.900 €
Str. Rascoala 1907 nr. 9B, sector 2
0754.410.XXX(vezi telefon)

In proximitate

gradinita
restaurant
spital
supermarket 5 min.
scoala 15 min.