MRS Residence Village

Prahova, Ploiesti

MRS Residence Village

Prahova, Ploiesti

2022,2023

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 83.620 €
de la 83.620 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

MRS Residence Village, un ansamblu rezidenţial ce se desfăşoară pe o suprafaţă de teren de 40.000 mp, integrează perfect duplex-urile şi locuinţele de tip apartament prin construcţii cu regim de înălţime redus, 7 blocuri P+4 etaje R. Situat în Cartier Albert, strada Hortensiei, într-o zonă în plină expansiune şi construcţie, ansamblul rezidenţial poate fi accesat prin Drumul Judeţean 102 cât şi Bulevardul Republicii.

Ansamblul rezidențial integrează construcțiile de tip duplex și cele 360 de apartamente, prin edificarea a 7 blocuri cu regim de înălțime redus, P+4 etaje, ultimul etaj fiind retras. Proiectul se bazează pe un mix de relaxare și confort, fiind completat de un parc privat generos pe care îl vom dezvolta în interiorul complexului,  dotat cu echipamente de joacă, aparate fitness de exterior, zone verzi modern amenajate, precum și de o clădire multifuncțională cu spații comerciale ce vor concentra diverse tipuri de servicii. Parterul clădirii multifuncționale este destinat amenajării unei grădinițe private, ferite de zgomotul orașului, în mijlocul unei oaze de verdeață, ce va deservi în primul rând pe cei mai mici membrii ai comunității MRS Residence

MRS Residence își propune să ofere o experiență la înălțime, prin apartamente noi, cu dotări moderne, personalizate cu finisaje de calitate premium, completate de servicii de pază și sistem de monitorizare video, cu acces restricționat de barieră, sistem cu cartele de acces la intrarea în incintă și la intrarea în holurile principale, astfel încât vei ști că proprietatea ta este în siguranță.

Fie că doriți să realizați o investiție sigură, în domeniul imobiliar, prin achiziționarea unei garsoniere sau a unui apartament cu 2 camere, fie că veți alege un apartament cu 3 camere spațios, potrivit cupluri moderne sau tinerelor familii, o locuința MRS Residence VILLAGE este cu siguranță o alegere inspirată.

Proiectul din Intrarea Hortensiei, Cartier Albert se dezvoltă etapizat, iar faza a II-a a proiectului implică construcția blocurilor A3, A4 cu termen de finalizare 30 Iunie 2022 (și 120 zile calendaristice de grație pentru predarea locuinței și încheierea contractului de vânzare-cumpărare).

Resortul beneficiază în imediata vecinătate de următoarele puncte de interes:

O rețea completă de magazine și hypermarket-uri

Cea mai amplă rețea de restaurante și hoteluri

Sală de fitness, benzinării, centru stomatologic, școli și grădinițe

Acces facil la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Acces rapid la Centura de Vest a Ploieștiului

Transport în comun direct

Dotari standard

Structura de beton, pereții exteriori și interiori de compartimentare din cărămidă Porotherm.

Intrările principale placate cu travertin și granit.

Sticlă ionizată pentru sistemul de închidere al balcoanelor.

Pavaj rezidențial dublu T Elis Pavaje pentru parcare.

Membrană de impermeabilizare MC-Bauchemie.

Sistem de hidroizolație și tavan gipscarton pentru grupurile sanitare.

Ascensor Schindler de 6 pers.

Terasă necirculabila, hidroizolată cu polistiren extrudat și membrană geotextilă.

Caracteristici tehnice si finisaje

Proiectul MRS Residence Village este gândit și realizat cu finisaje de calitate și echipamente performante de la cei mai buni producători. Fie că vei opta pentru un apartament spațios cu grădina la parter, dacă îți dorești să te bucuri de spațiul verde, fie că vei alege un studio sau un apartament la un etaj intermediar sau la înălțime, pentru a profita de cea mai frumoasă priveliște asupra orașului, îți vom pune la dispoziție finisajele necesare pentru a crea un spațiu potrivit stilului tău.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior paza gradinita supermarket
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 83.620 €
2 cam. min. 69.778 € max. 72.170 €
3 cam. min. 80.032 € max. 119.412 €
Dezvoltator

MRS Residence

Suntem o companie românească de construcții, cu 14 ani de experiență, care a derulat peste 100 de proiecte civile, industriale și de infrastructură.

Am crescut organic, de la proiecte civile și de infrastructură de mici dimensiuni sau lucrând ca subcontractori. Dezvoltarea noastră a luat avânt începând cu 2013-2015, când am început să ne extindem activitatea în proiecte industriale de anvergură pentru clienți precum CTP, CEFIN, dar și proiecte de reabilitări de drumuri și poduri.

Avem în derulare atât proiecte civile (ansambluri rezidențiale, spații de evenimente), care sunt realizate etapizat, cât și proiecte de infrastructură cu un grad ridicat de dificultate tehnică, ce au termene de proiectare și execuție între 1 an și doi ani.

Modul în care lucrăm se poate reduce la câteva principii solide: responsabilitate, respect și consecvență în calitate.

Toate proiectele executate de noi, cât și toți clienții noștri, sunt dovada că ne respectăm angajamentele si standardele impuse.

Vezi email mrsresidenceploiesti.ro
Adresa
Prahova, str. Intrarea Hortensiei
In proximitate
supermarket
restaurant
scoala
gradinita
spital
Distribuie ansamblul