Family Residence Brancoveanu 2

București, Sector 4

Family Residence Brancoveanu 2

București, Sector 4

2022

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 47.600 €
pana la 48.700 €
47.600 € - 48.700 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Dezvoltatorii conceptului Family Residence au initiat o noua investitie de amploare in zona Brancoveanu-Postalionului, Bucuresti, Sector 4, unde au inceput deja constructia noului proiect imobiliar numit – Family Residence Brancoveanu 2.

Dorindu-se a fi un etalon al celorlalte proiecte imobiliare de pana acum, proiectul nou este compus din doua blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime redus, ce nu depaseste 5 etaje, insumand un numar de 156 de unitati locative.

Amplasarea proiectului nostru reprezinta un mare avantaj, pentru ca permite acces rapid catre toate punctele de interes, se afla la mai putin de 15 minute de mers cu autoturismul de kilometrul „zero” al Capitalei si nu in ultimul rand, aproape de metrou Aparatorii Patriei.

Accesul catre aceasta zona noua este facil si se poate face pe mai multe bulevarde si strazi importante: fie direct din Bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Persu, sau din strada Luica, intersectie cu strada Turnu Magurele inclusiv din strazi secundare, cum sunt Drumul Binelui si Strada Postalionului.

Aceasta noua zona rezidentiala este astazi completa, echilibrata si abunda in facilitati complementare chiar si din punct de vedere comercial, deoarece contine pe langa micile magazine de proximitate si o zona comerciala ampla compusa din mari magazine, centre comerciale, galerii si hipermarketuri, cum sunt: Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, Obi etc.

In ceea ce priveste timpul liber, spatiile de relaxare si magazinele amplasate in imediata vecinatate a proiectului Family Residence Brancoveanu 2, se reunesc pentru a forma o destinatie ideala, care va intampina acasa.

Fiind un proiect complet din punct de vedere al functionalitatii, Family Residence Brancoveanu 2 dispune de o arhitectura moderna si compartimentari interioare eficiente, ergonomice si confortabile care satisfac cele mai exigente cerinte.

Alte puncte forte ale acestui nou proiect sunt: finisajele de calitate superioara, echipamentele moderne utilizate la amenajarea intregului proiect, dar si amenajarea exterioara completata cu spatii verzi si de relaxare.

In ansamblu sunt prevazute parcari individuale, dezmembrate cadastral, amenajate, ce pot fi achizitionate separat fata de apartament la pretul de:

Loc parcare suprateran: 5.000 Euro tva 19% inclus.

Loc parcare subteran: 8.000 Euro tva 19% inclus.

Specificatii tehnice si caracteristici

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil puse la dispozitia dumneavoastra de designerii departamentului de finisaje al proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite moduri pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Tamplaria PVC folosita este de la Deceuninck cu 5 camere cu geam low-E, 4 anotimpuri si glafuri interioare/exterioare

Usile de interior folosite sunt Ideea

Usi intrare cu sistem antiefractie Superlock

Obiecte sanitare moderne Cersanit Romstal gresia si faianta import Spania/Italia

Parchet laminat import Austria

Centrala de apartament prin condensare – Immergas Victrix Exa

Lifturi silentioase Schindler

Compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente Porotherm si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

De asemenea, partile comune, intrarea in imobile precum si casa scarii vor fi prevazute cu finisaje deosebite, printre care regasim placarea cu gresie antiderapanta sau balustradele metalice.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 47.600 € max. 48.700 €
2 cam. min. 55.000 € max. 77.500 €
3 cam. min. 83.900 € max. 85.700 €
Dezvoltator

SudRezidential

Dezvoltatorii conceptului Family Residence dispun de o experienta vasta in dezvoltarea si constructia de ansambluri imobiliare de mari dimensiuni in Bucuresti si nu numai.

Vezi email www.sudrezidential.ro/ansambluri/family-residence-brancoveanu-2
Adresa
București, Brancoveanu - Postalionului
In proximitate
gradinita
scoala
supermarket
restaurant
Distribuie ansamblul