Citygate Hipodrom Apartments

Prahova, Ploiesti

Citygate Hipodrom Apartments

Prahova, Ploiesti

2023

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 75.000 €
pana la 83.000 €
75.000 € - 83.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Un proiect inovator care se întinde pe o suprafață de 52.000 metri pătrați, constituit din 14 clădiri cu un design modern și executate arhitectural cu cea mai mare atenție la detalii.

Scopul Citygate Hipodrom Apartments este de a construi locuințe pentru viitor, în care comunitatea celor ce vor alege să locuiască se va identifica cu viziunea promisă.

Apropierea de Hipodrom ne-a inspirat să creăm în cadrul complexului zone de agrement, locuri unde vă puteți detașa de zgomotul orașului și vă puteți deconecta prin activități sportive și de relaxare.

Facilitatile proiectului

Zona comerciala - Întrucât ne dorim ca viitorii noștri locatari să beneficieze de tot confortul, am prevăzut în proiect spații comerciale la parterul primelor blocuri de la intrarea în complex.

Restaurant - De ce să mai scoți mașina din parcare pentru a merge în centrul orașului la restaurant? Citygate Hipodrom Apartments îți pune la dispoziție propriul restaurant în cadrul complexului. Astfel, câștigi mai mult timp liber pentru tine și pentru familie, acasă.

Piscine exterioare - Relaxare, copii care se joacă în apă, acel moment în care te simți în vacanță, la mare. Poți avea acest sentiment și acasă, in cadrul complexului, la una din cele 2 piscine exterioare.

Terenuri de sport si pista alergare - Uneori nu avem timp sau dispoziția necesară pentru a ne deplasa la un centru sportiv. Noi suntem de părere că activitățile sportive și mișcarea zilnică sunt importante pentru sănătatea noastră. Acum puteți profita, în cadrul ansamblului rezidențial, de o pistă de alergare de 1 km alături de două terenuri de fotbal și tenis.

Parcari subterane si supraterane - ”Unde să parchez?” Aceasta este întrebarea pe care mulți o avem atunci când ajungem acasă. La Citygate Hipodrom Apartments am inclus 1.600 locuri de parcare, suficiente pentru toți locatarii dar și pentru gașca de prieteni care te vizitează în weekend.

Finisaje

Materiale premium - Selectăm cu atenție cele mai bune produse de pe piață, pentru a oferi finisajele ideale în complexul nostru. În cele din urmă, alegerea materialelor adecvate și integrarea cu tehnologiile de ultimă generație completează succesul deplin al proiectului.

Finisajele premium și atenția la detalii definesc un lifestyle aliniat cu valorile noastre și ale clienților. Pentru ca planurile tale de viitor să fie acasă, ne concentrăm pe componente de calitate precum uși interioare din lemn masiv, parchet 12 mm de cea mai bună calitate. Iar pentru a adăuga personalitate băilor, am folosit plăcile ceramice Atlas Concorde.

Stabilitate si rezistenta - Imaginea coerentă și calitatea componentelor dau valoarea pe termen lung a investiției tale. 1200 de apartamente cu structura din cadre de beton armat, având stabilitate și rezistență prin zidărie BCA YTONG. Aspectul imobilelor fiind completat pe exterior de balustrade din sticlă laminată, securizată și tâmplărie PVC Salamander 83.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift restaurant spatii verzi iluminat exterior sala fitness parcare vizitatori supermarket piscina
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 47.000 €
2 cam. min. 75.000 € max. 83.000 €
3 cam. min. 78.500 € max. 98.000 €
Dezvoltator

Dezvoltatorul Romană Milex Residence are o vechime de peste 10 ani în domeniul construcţiilor şi peste 1000 de unităţi locative livrate, în oraşul Ploieşti.

Vezi email www.citygate-hipodrom.ro
Adresa
Prahova, Bulevardul București 45B
In proximitate
scoala
supermarket
spital
Distribuie ansamblul