Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Instalator prompt in Bucuresti

Instalator prompt in Bucuresti

Caracteristici
Categorie Instalatii electro-termo-sanitare
Descriere
sect. 1, 2, 3, 4, 5, 6. Construiti sau renovați? Aveti nevoie de ajutor la montarea unui aragaz sau a unei masini de spalat?
Puteti conta pe noi in orice problema legata de: instalații de gaze, montaj si service centrale.
Detalii suplimentare
termice, montaj aragaze, coloane de apă rece și apă caldă, coloane canalizare, racordări la coloane, robineți, colțari de legatură, montari de lavoare, montaj centrale termice de apartament/casă, instalații solare, montaj centrale pe gaze și centrale pe peleți, montaj și reparații hidrofoare, montaj boilere, panouri solare, încalziri în pardoseală sau orice alt serviciu în domeniul instalațiilor.
Misiunea noastră este de a oferi o manoperă excelentă și o satisfacție completă a clienților de la început până la finalizarea unui proiect.
Lucrăm 365 de zile pe an, iar serviciile noastre se adresează atât persoanelor fizice cat și asociaților de locatari sau companii, de la reparații minore precum inlocuirea unui robinet defect până la instalații complete.
Ne deplasam la domiciliul dvs. imediat după primirea apelului și vom evalua problema oferindu-vă o soluție eficientă la un preț fără concurență.
1 vizualizari Bucuresti 17 Jan 18 17:32
Video
Anunt inactiv