Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Ilfov 24 Apr 08:01
...
Ilfov 24 Apr 08:01
...
Bucuresti 23 Apr 17:05
...
12.752 €
Dambovita 23 Apr 09:45

Anunt inactiv

CLINCENI

27 €
1 / 4

CLINCENI,

27 €
Caracteristici
Suprafata 2.000 mp Intravilan Deschidere 22 ml
Detalii suplimentare: Acces drum asfaltat Cadastru constructie teren Curent electric Gaze Ingradit Intabulare Liber Stradal
Descriere
Olteni, comision 0, 10 min. de centura, intre case, strada asfaltata, imprejmuit, gard cu stalpi de beton, acces auto, bonus casa de caramida, acoperita cu tabla, racordata la utilitati, acte,
Detalii suplimentare
Comuna Clinceni-Olteni, la 10 min. de centura, intre vile, la strada asfaltata, se vinde un teren de 2000mp, cu deschidere de 21.5ml.

Terenul este imprejmuit, gardul de la strada este din stalpi din beton si panouri din fier, are poarta mica de acces + poarta mare de acces auto.

Terenul este intabulat, are numar cadastral si este inscris pe rol la Administratia Financiara.

Pe teren se afla o casa batraneasca din caramida, care are 4 camere, baie, bucatarie, acoperita cu tabla, in stare buna, baia, un dormitor si bucataria fiind amenajate in ultimii ani cu gresie, faianta, parchet si instalatii noi.
Casa este racordata la curent si gaze.

Oferta este o oportunitate pentru cine doreste un teren si casa la aproximativ 5km de centura Bucurestiului, intr-o comuna in care sistematizarea si infrastructura este pe primul plan in politica de dezvoltare a acesteia.

Terenul poate reprezenta o oportunitate si pentru cei ce vor sa construiasca 2 sau 3 case unifamiliale sau duplex.
1 vizualizari Ilfov, Clinceni, 10 Oct 16 11:15
Anunt inactiv