Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Piata Muncii

55.000 €

Piata Muncii,

55.000 €
Caracteristici
Suprafata 54 mp An 1940 Semidecomandat Etaj 1 din 7
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Boxa subsol Interfon Lift Structura beton
Descriere
in apropiere de benzinaria Mol, are acces la toate mijloacele de transport. Spatiul este complet renovat recent, inclusiv instalatiile, are balcon inchis si boxa.
Detalii suplimentare
Apartamentul cu 2 camere este situat chiar la Piata Muncii, in apropiere de benzinaria Mol, avand acces la toate mijloacele de transport: metrou, autobuz, RATB.

Situat la etajul 1, spatiul are o suprafata de 51 mp utili, fiind alcatuit din 2 camere, 1 baie, 1 bucatarie inchisa si un balcon. 

Initial, apartamentul a avut camerele separate, acum ele comunica, facand spatiul foarte luminos. Fiind recent renovat, instalatiile electrice si sanitare sunt noi, peretii au fost indreptati si izolati, tamplaria este noua, usa metalica, parchetul de foarte buna calitate. Apartamentul beneficiaza si de 2 boxe la subsol. Imobilul a fost consolidat dupa 1977.

Imobilul este ideal pentru persoanele care doresc o locuinta intima si luminoasa, aproape de zona centrala, sau chiar pentru investitie - putand fi inchiriata foarte usor, la un pret avantajos.
1 vizualizari Bucuresti 21 Mar 17 16:52
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv