Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.700 €
Bucuresti 30 Apr 12:06
...
1.200 €
Bucuresti 24 Apr 14:05
...
1.500 €
Bucuresti 02 Mai 14:10

Anunt inactiv

Stefan cel Mare

480 €

Stefan cel Mare,

480 €
Caracteristici
Suprafata utila 87 mp Sp. comercial
Detalii Suplimetare: Aer conditionat Apa centrala termica curent electric Gaze Grup sanitar Internet Parcare Renovat Vad comercial
Descriere
parter, ideal cabinet medical, veterinar, semidecom, stradal in vila izolata termic, strada linistita la doar 2 pasi metrou Obor sau Tunari, vis-a-vis Spitalul Colentina, liber. Se poate mobila la cerere.
Detalii suplimentare
Spatiul este disponibil imediat. Amenajat pentru cabinet medical, cu 3 camere semidecomandate, baie, gresie, faianta, centrala termica, etc. Putine cabinete veterinare in imediata apropiere si concentratie mare de apartamente. Parterul este intr-o vila renovata, izolata termic cu 6 apartamente si curte privata comuna pentru toate apartamentele. Inclus in cost este si un spatiu de depozitare la subsol. Pana in Decembrie a functionat cabinet veterinar cu vechime si vad comercial solid, deschis in urma cu 7 ani. Pe strada se gasesc usor locuri de parcare. Strada este linistita dar foarte aproape de Spitalul Colentina, Metrou, Tramvai, Mega Image, Piata Obor, Parcul Circului.
Cele trei camere au fost gandite ca zona de consultatie si tratament, camera de chirurgie, si o a treia camera unde poate sa se extinda zona de consultatie si tratament sau poate sa functioneze PetHotel pentru cei care nu isi pot lua cu ei cateii sau pisicile in vacanta.
Apartamentul se poate mobila la cerere.
2 vizualizari Bucuresti 09 Feb 17 16:01
Anunt inactiv