Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
2.300 €
Bucuresti azi, 11:10
...
1.390 €
Bucuresti 21 Apr 12:35

Anunt inactiv

Piata Victoriei

900 €

Piata Victoriei,

900 €
Caracteristici
Suprafata 96 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Masina de spalat Termopan Cablu Usa metalica
Optiuni exterior: Lift M 5 min.
Descriere
ultracentral, la 5 min de metrou si statie de tramvai vizavi de imobil, apartamenul este spatios, se afla in stare buna, are trei dormitoare si doua bai si se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Detalii suplimentare
Proprietatea este amplasata ultracentral, pe o strada adiacenta Bulevardului Iancu de Hunedoara, in apropiere de Piata Victoriei si Guvernul Romaniei. Locatia este ideala, la doar 5 minute de metrou si numeroase cafenele/ restaurante/ institutii, etc. Statia de tramvai de afla vizavi de imobil.

Credem ca este potrivita pentru o familie cu copii, avand trei dormitoate de sine statatoare.

Apartamentul se afla la etajul 5/ 8 si are o suprafata de 96 mp utili foarte bine organizata: bucataria este spatioasa, deschisa, livingul luminos este amenajat ca un spatiu perfect pentru relaxare, iar cele trei dormitoare beneficiaza de spatii generoase pentru depozitare; suprafetei utile i se adauga si o baie principala cu cada si a doua baie cu dus.

Locuinta este finisata clasic, cu materiale naturale de buna calitate (pardoseli acoperite cu parchet din lemn masiv si marmura) si dotata cu aparate de aer conditionat.
1 vizualizari Bucuresti 28 Feb 18 14:35
Statii metrou
Piaţa Victoriei 5 min
Stefan cel Mare 15 min
Piața Romană 16 min
Evolutia preturilor imobiliare in Floreasca-Dorobanti
se incarca..
Anunt inactiv