Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Cartier 13 Septembrie - Marriott

820 €

Cartier 13 Septembrie - Marriott,

820 €
Caracteristici
Suprafata 100 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Repartitoare 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare
Descriere
apartament de 4 camere deosebit de frumos in zona selecta si sigura. Apartamentul este renovat complet in anul 2016, situat la etajul doi. Chirie 820 euro. Tel:
Detalii suplimentare
Oferim spre inchiriere un apartament de 4 camere deosebit de frumos in zona selecta si sigura. Aparamentul este decomandat, renovat complet in anul 2016, situat la etajul doi al unui bloc de 8 nivele in apropierea hotelului Marriott. Este complet mobilat si utilat, in suprafata de 100 mp, dispune de doua bai, bucatarie, doua balcoane tip loggie si loc de parcare. Dintre dotari mai mentionam: aer conditionat, geamuri termopan, masina de spalat, usa metalica, frigider. Blocul este situat stradal, la 1 minut de mers pe jos de zona Casa Poporului – Catedrala Neamului si la 10 minute de statiile de metrou Eroilor si Izvor. Apartamentul va va incanta prin atmosfera proaspata si linistita. Nimic nu lipseste pentru a fi un apartament foarte confortabil. Disponibil imediat.
1 vizualizari Bucuresti 22 Jan 17 17:17
Evolutia preturilor imobiliare in 13 Septembrie
se incarca..
Anunt inactiv