Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
550 €
Bucuresti 25 Apr 12:47
...
300 €
Bucuresti 25 Apr 16:08
...
2.990 RON
Bucuresti 25 Apr 11:25

Anunt inactiv

Colentina

300 €

Colentina,

300 €
Caracteristici
Suprafata 65 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Balcon Inst. electrice noi Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Descriere
ap. dispus pe 2 nivele la mansarda(etaj 5+6), nou amenajat, mobilat, living, bucatarie,baie,balcon jos si 2 dormitoare la mansarda, centrala termica proprie. Acces: Obor, Tei, Mosilor, Stefan cel Mare,
Detalii suplimentare
Apartament de 3 camere situat la etajele 5+6 ale unui bloc mansardat in 2012, cu bucataria, camera de zi, baia si balconul aflate la primul nivel, iar cele 2 dormitoare la nivelul superior, accesibile pe o scara interioara.
Locuita este mobilata si utilata intergral, conform fotografiilor atasate.
Incalzirea se face prin centrala termica de apartament, racirea prin aparat de aer conditionat, toate utilitatile sunt contorizate separat pentru optimizarea costurilor de intretinere.
Conditiile de inchiriere presupun contract pe minim un an, plata unei garantii si a chiriei pe prima luna la semnarea contractului, iar comisionul Agentiei imobiliare Index Estate este de jumatate din chiria pe o luna.
Va invitam sa ne contactati pentru a va facilita vizionarea apartamentului sau pentru a va ajuta sa gasiti o locuinta conform dorintelor dumneavoastra!
1 vizualizari Bucuresti 13 Jun 17 11:51
Evolutia preturilor imobiliare in Colentina-Obor
se incarca..
Anunt inactiv