Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
350 €
Bucuresti 01 Mai 10:56
...
440 €
Bucuresti 27 Apr 09:00
...
1.500 RON
Bucuresti 30 Apr 19:05
...
350 €
Bucuresti 28 Apr 08:01

Anunt inactiv

Drumul Taberei, Valea Oltului, langa ANL

350 €

Drumul Taberei, Valea Oltului, langa ANL

350 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare Reabilitat termic
Descriere
bloc privat dat in folosinta in ianuarie 2017, etaj 2/4, centrala proprie, mobilier nou, electrocasnice noi (garantie), loc parcare subteran, imobil cu lift,
Detalii suplimentare
Fii primul locatar al acestui apartament !

Iti doresti o locuinta ''nou-nouta'' in adevaratul sens al cuvantului ? Atunci acest apartament este fix ceea ce cauti !

Iti prezint spre inchiriere un apartament situat intr-un imobil nou, predat in folosinta in ianuarie 2017. Imobilul este situat in Drumul Taberei, in zona Valea Oltului, langa Cartierul ANL Brancusi. Apartamentul este situat la etajul 2/4 si este foarte bine compartimentat. Beneficiaza de camere mari si bine iluminate natural. Apartamentul are o suprafata de 60 mp distribuita astfel: un hol la intrare, baie, living-ul si bucataria cu acces spre balcon si 1 dormitor. Apartamentul este orientat spre nord-est.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii si toate utilitatile sunt contorizate individual. Imobilul este termoizolat cu sistem de 10 cm ignifugat.

Finisajele sunt realizate la finalul anului 2016 si sunt de foarte buna calitate. Pardoselile sunt placate cu parchet din lemn stratificat!
1 vizualizari Bucuresti 28 Mar 17 09:47
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..
Anunt inactiv