Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.000 RON
Bucuresti 06 Mai 12:15

Anunt inactiv

BERCENI

320 €

BERCENI,

320 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Centrala Repartitoare 2 gr. sanitare Aragaz Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Alarma Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare
Descriere
Brancoveanu, Petrom, 2 camere, lux, confort, 1 sporit, masina spalat vase, videointerfon, loc de parcare platit, g, f, p, t, um, id: CA0103, www.alexandrucordea.ro,
Detalii suplimentare
Apartamentul este confort 1 sporit, decomandat, in suprafata de 63 mp, situat la etajul 1/10, al unui bloc constructie 1980 si dispune de toate amenajarile si utilitatile pe care le-ar dori orice chirias.

Ca si amenajari vorbim de: gresie, faianta, parchet, termopan, usa de metal, instalatii electrice si sanitare noi, jaluzele din aluminiu exterioare, aparat de aer conditionat, videointerfon.

Ca Utilitati: masina de spalat rufe, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptor cu microunde, plita, cuptor, 2 televizoare, canapea de piele extensibila, un dressing imens, in hol, care deserveste intreaga familie si multe altele.

Foarte important, in aglomeratia ce sufoca Bucurestiul din ce in ce mai mult, cu acest apartament vine si un loc de parcare platit, care se poate vedea din apartament.
1 vizualizari Bucuresti 01 Noi 16 20:09
Anunt inactiv