Viosil Instalconstruct - Constructii civile, industriale si instalatii, Bucuresti

Constructii civile si industriale

SC VIOSIL INSTALCONSTRUCT SRL a fost infiintata având la baza un nucleu de oameni inimosi, specialisti în constructii – montaj si amenajari edilitare, cu o experienta anterioara de peste 20 ani in executia lucrarilor de constructii. Datorita acestui fapt s-a putut adapta rapid la cerintele impuse de orice beneficiar. NOI am combinat proiectarea, productia si montajul intr-o firma orientata spre consumator, capabila sa satisfaca necesitatile si dorintele dumneavoastra.

Pentru clientii nostrii realizam constructii civile si industriale de calitate superioara, la un pret optim, folosind cele mai noi tehnologii si materiale existente. Dotarile firmei includ mijloace de transport, schele profesionale, betoniere, vibratoare, compactoare, scule de mica mecanizare. Firma detine de asemenea o baza de productie proprie pentru fasonarea de otel beton, confectionarea panourilor de cofraj si confectii metalice.

Realizarile noastre de pâna acum vorbesc de la sine despre capacitetea noastra de a face fata celor mai dificile lucrari de constructii-montaj. Solutiile noastre se adreseaza tuturor obiectivelor începând cu locuinte particulare , apoi spatii publice si de agrement , sedii administrative ,obiective industriale etc. În diferentierea dintre concurenta, valoarea hotarâtoare o au calitatea si pretul. Satisfacerea cererilor consumatorilor, armonizarea cu normele internationale, reducerea costurilor prin tehnologii performante sunt repere de management al calitatii in firma noastra

 STRUCTURI DE REZISTENTA DIN BETON ARMAT PENTRU CLADIRI DE LOCUIT SI BIROURI

Detinem atelier propriu de fasonat otel-beton

 CONSOLIDARI SI RESTAURARI ALE CLADIRILOR DE LOCUIT ALIMENTARI CU APA POTABILA STATII DE EPURARE

Galerie foto
  • ...