Viosil Instalconstruct - Constructii civile, industriale si instalatii, Bucuresti

Pompe de caldura

Resursele minerale utilizate pana in prezent se apropie de epuizare. Viitorul necesita alternative nedaunatoare mediului inconjurator, rentabile si sigure !

Din acest motiv REHAU se preocupa de utilizarea surselor regenerative de energie, pentru a contribui inca de pe acum la asigurarea viitorului.

Prin RAUGEO, REHAU ofera doua solutii alternative pentru extragerea energiei din sol si utilizarea acesteia pentru incalzire si racire. Astfel, sonda RAUGEO este destinata extragerii energiei din adancime, iar colectorul RAUGEO extragerii de energie din suprafete.

O sursa regenerativa de energie care nu dauneaza mediului inconjurator este caldura solului. Energia astfel obtinuta poate fi utilizata indiferent de conditiile meteo sau de anotimp si este disponibila incepand de la o adancime de 1,2 m.

Principiul de functionare al ambelor sisteme REHAU presupune extragerea caldurii din sol printr-un circuit inchis. Saramura care circula prin tuburile RAUGEO serveate ca agent termic. Caldura extrasa din sol este adusa prin intermediul unei pompe de caldura la temperatura necesara pentru incalzire.

Galerie foto
  • ...