Termotemp Service Bucuresti - Reparatii centrale termice, aer conditionat

Despre noi

Suntem o societate care activeaza in domeniul instalatiilor termice, climatizare, ventilatie si alte lucrari de instalatii aferente constructiilor, cu o experienta de 17 ani, experienta care atesta calitatea serviciilor noastre.

Inca de la infiintare, am fost preocupati de realizarea lucrarilor de calitate, acest lucru fiind recunoscut si prin certificatele de management al calitatii ISO 9001, 14001 si 18001.

Putem asigura executarea la cheie a instalatiilor pentru constructii civile, comerciale, industriale dar si rezidentiale, incepand de la faza de proiectare pana la executarea lucrarilor, comercializarea materialelor necesare, garantie si post-garantie. Avem o echipa de specialisti formata din ingineri si lucratori calificati care va pot ajuta sa alegeti solutia cea mai potrivita pentru proiectul dumneavoastra.

Venim in ajutorul dumneavoastra in rezolvarea oricaror nevoi sau cerinte, si va asiguram ca profesionalismul nostru se va vedea pe tot parcursul proiectului.

 

Experinta de peste 17 ani

Termotemp Service este o societate care activeaza pe piata instalatiilor inca din anul 2001. In acesta perioada am dobandit o bogata experienta in domeniul instalatiilor, atat in comercializarea echipamentelor de incalzire, climatizare, ventilatie, cat si in asigurarea service-ului si mentenantei acestora. De aceea, putem oferi astazi, tuturor clientilor, servicii prompte si solutii precise in rezolvarea problemelor tehnice cu care acestia se confrunta.

 

Galerie foto
  • ...