T.B.G. Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Monitorizare

Monitorizare

Operatiunile de monitorizare se desfasoara prin intermediul dispeceratului cental de monitorizare T.B. Guard cu program 24/7 inclusiv sarbatorile legale, avand ca obiectiv tratarea cu eficienta a tuturor evenimentelor care tin de securitatea obiectivului. Dispeceratul utilizeaza echipamente de comunicatie voce/date de ultima generatie.*

 

Fiecare emitator este în permanenta conectat prin GPRS cu dispeceratul în sistem bidirectional.* Receptioneaza toate tipurile de evenimente, cum ar fi: armare–dezarmare, alarma efractie, incendiu, panica, lipsa baterie, defect sirena, lipsa 240 V, restabilire alarma, restabilire defecte tehnice, confirmare timp de interventie, test periodic stabil la orice marime de interval de timp în functie de prevederile legale.

 

Receptor semnale tip telefonice (sistem de rezerva)* Dispeceratul este echipat cu 2 linii telefonice, care se monteaza în interiorul calculatorului pe slot PCI.

 

 Dispeceratul are iesire directa la imprimanta pentru cazurile când calculatorul nu functioneaza plus un UPS de mare capacitate ce permite receptionarea indiferent de conditi (cadere de tensiune, intrerupere linie telefonica, furtuna etc)

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213271418; 0744355789
Str. Orzari , Nr.5, Bloc 46 Bis, Etaj 4, Sector 2,
Distribuie