Stil Home Design, Bucuresti - Constructii si amenajari

Despre noi

Construim bazandu-ne pe profesionalismul angajatilor nostri, pe calitatea materialelor si solutiilor alese si pe corectitudinea viziunii noastre de afaceri. Compania Stil Home Design a pornit la drum asezand la baza activitatii sale setul propriu de principii de conducere a afacerilor.Suntem o societate comerciala cu capital privat care are ca obiectiv de baza asigurarea de servicii de inalta calitate, in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem foarte flexibili in ceea ce priveste relatia cu clientii, mulandu-ne rapid pe solicitarile si nevoile acestora. Efectuam lucrari in antrepriza si subantrepriza, avand colaboratori seriosi si prompti.

Avem un raport calitate/pret foarte bun. De asemenea mai suntem caracterizati de urmatoarele:

 

  • Rapiditate in executie si montaj;
  • Grad de seriozitate ridicat;
  • Executam lucrari in toata tara.

Programarea inteligenta a consumurilor, termoizolarea peretilor si tamplariile cu izolatie termica, sunt solutiile noastre pentru protejarea viitorului si respectarea cerintelor europene. Putem sa abordam orice proiect de constructii, indiferent de complexitatea lui cu aceeasi seriozitate si dedicatie.

De aceea lucram atat cu marile companii, cat si cu micii intrerprinzatori si cu persoanele fizice. Fiecare client este la fel de important pentru noi. Fiecare proiect terminat ne face sa ne simtim la fel de mandri, indiferent de amploarea acestuia. Pentru ca la noi nu conteaza dimensiunile constructiei pe care o realizam, ci satisfactia de a fi realizat o cladire care va dura in timp.

 

 

Galerie foto
  • ...