Staza Invest - instalatii de gaze Bucuresti

Despre firma Staza Invest

Staza Invest 

inscrisa la Registrul Comertului sub nr.J40/4622/2001 este o companie romana cu capital privat, specializata in lucrarile de proiectare si executie in domeniul constructiilor si instalatiilor, cu personal de incredere, calificat, fiind pe deplin angajat sa satisfaca cerintele clientilor si chiar depasirea asteptarilor acestora. In conditiile alinierii tarii noastre la cerintele Uniunii Europene, tintele principale ale societatii sunt furnizarea produselor si serviciilor la un inalt nivel calitativ, performanta de mediu si starea de sanatate a angajatilor.

Domeniile de activitate ale firmei sunt reprezentate de constructii si instalatii, incepand de la lucrari de infrastructura, structura de rezistenta si instalatii diverse, pana la cele mai moderne finisaje. Structura organizatorica, inzestrarea materiala si tehnica, calificarea si indelungata experienta pe santier a personalului au contribuit la realizarea si incheierea tuturor lucrarilor in concordanta cu cerintele clientilor referitoare la termene de executie si conditii de calitate. Intr-un mediu atat de competitiv, ne concentram asupra oportunitatilor multiple oferite de piata constructiilor, punandu-ne in valoare vasta noastra experinta, profesionistii de inalta calificare si dotarile tehnice moderne.

Prin aceasta succinta prezentare a societatii noastre, va transmitem disponibilitatea noastra pentru o viitoare colaborare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0741247230; 0722359420
Bd. Marasesti, Nr. 21-23, Sector 4, Bucuresti
Distribuie