Smart Spedition - Transport rutier intern si international de marfuri, Ciorogarla / Ilfov

Casa de expeditii

Ca si casa de expeditie, ne ocupam cu succes de intermedierea serviciilor de transport si servicii conexe, incepand cu preluarea marfii, rapoarte zilnice privind pozitia camioanelor, asigurarea marfii pe durata transportului, urmarirea desfasurarii transportului conform programului stabilit si in timpii stabiliti, livrarea la timp si fara probleme a marfii.

Pentru a inlesni colaborarea cu partenerii straini, am creat departamente multilingvistice, astfel ca ne putem lauda acum cu:

  •  departament germana: este format din vorbitori nativi de limba germana si executa transporturi spre / din tarile: Germania, Austria, Elvetia;
  • departament engleza: este format din vorbitori de limba engleza si executa transporturi spre/ din Marea Britanie, tarile nordice: Danemarca, Suedia, Norvegia si Finlanda, Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Grecia.
  • departament franceza: este format din vorbitori de limba franceza si executa transpotturi spre/ din Franta, Belgia.
  • departament tari flamande: vorbitori de engleza si franceza si executa transporturi din / spre Belgia, Olanda si Luxemburg.
  • departament italiana /spaniola/ portugheza : vorbitori de limba italiana, spaniola si engleza si executa transporturi din/ spre Italia, Spania, Portugalia, etc.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214442490; 0214442495; 0740208988
Sos. Bucuresti, Nr. 9, Ciorogarla, judetul Ilfov
Distribuie