Smart Generation Video - solutii integrate de securitate Bucuresti

Mentenanta si Suport Tehnic

Montaj Camere Supraveghere

Serviciul de mentenanta si suport tehnic

Serviciul de mentenanta si suport tehnic asigura functionarea continua a sistemelor de securitate in cele mai bune conditii, preintampinarea aparitiei unor probleme tehnice sau defectiuni si remedierea rapida in cazul aparitiei.

Pentru a va asigura protectia la nivelul stabilit prin proiectare si configurare, sistemele de securitate necesita mentenanta periodica care are rolul de a mentine nivelul de performanta al echipamentelor si de a le prelungi durata de viata protejandu-va astfel investitia.

Serviciul de mentenanta si suport tehnic va ofera posibilitatea ca in cazul unei defectiuni sa puteti contacta rapid un specialist Enforce care sa va ofere cea mai eficienta solutie pentru remedierea problemei.

Sistemele pentru care puteti beneficia de serviciul de mentenanta si suport tehnic: – sisteme de supraveghere video; – sisteme de control acces si pontaje; – sisteme de alarmare antiefractie.

Ce va ofera Serviciul de mentenanta si suport tehnic?

? echipa profesionista la dispozitia dumneavoastra pentru: remedierea rapida a problemelor semnalate, realizarea periodica a lucrarilor de intretinere tehnica, repararea sau inlocuirea componentelor cu defectiuni. ? Contract personalizat pentru a raspunde cerintelor specifice sistemelor instalate.

Printre sarcinile preluate de serviciul de mentenanta si suport tehnic se numara:

? asigurarea func?ionării în parametrii tehnici optimi a tuturor elementelor componente ale sistemului; ? cura?area periodică a lentilelor camerelor de supraveghere; ? inlocuirea sau repararea elementelor componente cu defectiuni iremediabile; ? verificarea periodica a tensiunii de alimentare ?i a gradului de încărcare a bateriilor (pentru UPS-uri); ? suport in crearea sau stergere Utilizatorilor (Users) cu acces la managementul DVR-ului si stabilirea restric?iilor acestora în conformitate cu politicile stabilite de Beneficiar ? suport in verificarea ?i extragerea de inregistrari de pe mediul de stocare al DVR-ului ? verificarea funcţionarii semnalizării optice şi acustice ? verificarea funcţionarii semnalizărilor de la detectoare şi butoane manuale; ? verificarea funcţionarea detectoarelor şi butoanelor de semnalizare; ? verificarea starii marcajelor de identificare.

Cum puteti beneficia de acest serviciu?

Serviciul de Mentenanta este disponibil sub forma unui abonament lunar. Valoare abonamentului se calculeaza pentru fiecare obiectiv in parte in functie de: – complexitatea sistemului de securitate; – numarul de interventii on-site incluse in abonament; – numarul de locatii; – distanta la care se afla obiectivul/obiectivele fata de sediul Enforce; – existenta altor colaborari intre parti.

Galerie foto
  • ...