Smart Generation Video - solutii integrate de securitate Bucuresti

Evaluare de risc

Aveti nevoie de analiza de risc la securitatea fizica daca manageriati o societate comerciala care detine bunuri sau valori cu orice titlu, indiferent de natura capitalului social (Legea nr. 333/2003, Art. 2) sau doriti sa va protejati bunurile si familia prin instalarea unui sistem profesionist de alarmare. Simpla achizitie si instalare a unui sistem de alarma nu este suficienta daca doriti sa fiti cu adevarat protejat. Pentru ca sistemul de securitate instalat sa va asigure o protectie eficienta este important sa fie bazat pe o evaluare de risc care sa identifice vulnerabilitatile si riscurile asociate obiectivului (locuinta, sediu, hala industriala, etc.).

Ce include analiza de risc la securitate fizica?

? Elementele interne si externe care influenteaza nivelul de securitate si respectiv risc al obiectivului pe care doriti sa-l protejati. ? Riscurile, cauzele si evenimentele care le determina, zonele de impact si potentialele consecinte ale unor incidente de securitate. ? Estimarea riscurilor la care este expus obiectivul (sediu, magazin, depozit, firma, casa, etc.) si masurile de securitate propuse pentru reducerea acestor riscuri. ? Evaluarea de risc determina nivelul de expunere la furturi, vandalism si alte incidente de acest tip si evidentiaza cea mai buna solutie pentru asigurarea protectiei obiectivului (cladire, magazin, ansamblu rezidential, depozit, parcare, etc.).

Revizuirea analizei de risc

Conform reglementarilor legale si pentru siguranta dumneavoastra este necesar sa revizuiti analiza de risc la securitate fizica:

? cel putin o data la 3 ani ? in cel mult 2 luni de la producerea unui incident de securitate ? in cel mult o luna de la modificari aduse obiectivului protejat din punct de vedere al: obiectivului de activitate, caracteristicilor functionale, elementelor de constructie si structura

Reglementari legale (Legea 333/2003, H.G. 301/2012)

? Analiza de risc la securitatea fizica poate fi realizata doar de catre un evaluator de risc la securitatea fizica autorizat si inscris in RNERSF – Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica. ? Este obligatorie pentru depunerea planului de paza al societatii comerciale ? Lipsa analizei de risc la securitate fizica se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 la 10.000 lei ? Verificarea analizei de risc la securitatea fizica se realizeaza de catre Jandarmerie, Politie si Primarie.

Securitatea angajatilor, a bunurilor materiale si nu in ultimul rand, securitatea dumneavoastra si a celor apropiati este importanta. Nu o lasati la voia intamplarii. Aflati astazi la ce riscuri va expuneti in fiecare zi si cum va puteti asigura protectia cel mai bine.

Galerie foto
  • ...