Smart Generation Video - solutii integrate de securitate Bucuresti

Sisteme Acces Control si Pontaj

Sisteme de Control Acces si Pontaj

Sistemele de control acces si pontaj va ofera posibilitatea de a folosi niveluri diferite de securitate pentru spatii din aceeasi locatie si utilizarea unui sistem de privilegii ce restrictioneaza accesul in zonele sensibile. In functie de necesitate, puteti stabili restrictii de acces atat raportat la persoane, cat si tinand cont de intervale orare, zile sau perioade in care este necesar un nivel ridicat de securitate in cadrul spatiului protejat.

Avantaje sistemelor de control acces si pontaj

? Permit protejarea zonelor sensibile din sediu, fabrica, depozit fara a ingreuna accesul si traficul in zonele in care nu este necesar un nivel crescut de securitate si unde nu este nevoie de restrictionare. ? Usor de folosit de catre angajati ? Monitorizarea personalului pe timpul prezentei in spatiul securizat (ora de intrare si de iesire, intarzieri, timpul petrecut in afara incintei in timpul programului, numarul de ore suplimentare efectuare)

Tipuri de sisteme

In functie de tipul de incuietori, sistemele de control acces si pontaj pot fi:

? cu taste alfanumerice caz in care accesul se face prin tastarea unui cod de acces ? cu cititoare de carduri ? biometrice – pe baza de amprenta

Un grad mai mare de securitate se obtine prin combinarea a cel putin doua tipuri de sisteme dintre cele de mai sus.

In functie de locatie si utilizare:

? sisteme de acces pentru cladiri (una sau mai multe usi) ? sisteme de acces pentru parcari

Domenii de utilizare

Instalarea sistemele de control acces fara componenta de control pontaj este indicata in locatii care necesita separarea zonelor in functie de nivelul de securitate si limitarea accesului pe categorii de persoane. Sunt esentiale in sediile bancilor, magazine, institutii publice, spitale, cazinouri, hoteluri, ansambluri rezidentiale cu acces securizat. In cazul sistemelor de control acces si pontaj, combinarea celor doua functii este extrem de utila si eficienta pentru companiile cu un numar mare de angajati, oferindu-le in acelasi timp securitate si datele statistice necesare evidentei timpului de lucru. Pentru eficientizarea accesului, cresterea productivitatii si nivelului de securitate in cadrul firmei, sunati-ne acum si aflati mai multe informatii despre sistemele de control acces si pontaj si cum pot imbunatati activitatea firmei dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...