Salcar Prod - Constructii industiale si civile, Bucuresti

Produse

Societatea dispune de echipamentele necesare executiei de lucrari edilitare: basculante, automalaxoare de beton, excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare, automacarale, motostivuitoare, cilindri compactori, repartitoare de asfalt, taietoare de asfalt, motocompresoare, grupuri electrogene, maiuri mecanice, pickhammere, etc.

Transportul de marfuri generale si speciale este un alt obiect de activitate al Societatii. Dispunem de mijloace auto pentru transport de marfuri generale cat si speciale. Suntem proprietari de autovehicule de transport marfa, de mica si de mare capacitate, de autobasculante de mare tonaj si volum, de autobetoniere, de 5, 9, si 10 mc, autopompa de beton.

Toate autovehiculele sunt in perfecta stare de functionare, cu licentele si autorizatiile necesare circulatiei pe drumurile publice, deservite de conducatori auto cu atestatele necesare desfasurarii activitatii de transprort auto. Avem spatii de parcare pentru toate aceste utilaje.

Activitati secundare: se comercializeaza materiale de constructii precum ciment, var, ipsos, caramizi, prefabricate, profile laminate, adezivi, vopsele, diluanti, feronerie, panouri izolante, rigips, faianta, gresie, obiecte sanitare, usi, ferestre, parchet, dusumele, echipamente de protectie, piese auto, etc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213323800; 0720444451; Fax: 0213349163
Vitan Barzesti, Nr. 9B, Sector 4, Bucuresti
Distribuie