Romco Speed - Tamplarie PVC profile Gealan, Bucuresti

Usi

Sistemele ofera solutia ideala in ceea ce priveste functionarea, stabilitatea, usoara intretinere si protectie mediului interior al locuintei. Pentru a indeplini aceste cerinte, sistemele de usi si ferestre nu ofera numai un exterior atragator ci si o serie de calitati de interior excelente: conservare, o excelenta izolare datorita sistemului multi camere reducand costurile pentru caldura si mareste stabilitatea si siguranta interioara.

   Pentru usi se pot folosi mecanisme de inchidere atat in partea superioara a usii cat si in pardoseala si perimetral pentru o securitate inalta. De asemenea usile pot fi prevazute cu prag de aluminiu, prag magnetic sau perii in cazul in care se opteaza pentru o usa fara prag. Pentru un design atragator geamurile se pot combina cu paneluri speciale pentru usi.

    GEALAN este primul producator de profile pentru usi si ferestre care a oferit clientilor sai pragul magnetic pentru usi, eliminand astfel obstacolul creat de un prag la trecerea dintre interior si exterior. Este recomandat in cazul spatiilor publice cu trafic mediu si intens si mai ales acolo unde accesul se face cu ajutorul unor carucioare de transport.

   Cele doua benzi magnetice sunt pozitionate in fantele special prevazute in pragul care se monteaza in pardoseala. Acestea se ridica atunci cand usa se inchide fiind atrase de cele doua benzi metalice montate pe cercevea. Benzile magnetice sunt independente iar pozitionarea lor asigura ruperea puntii termice.

   Pragul magnetic a raspuns foarte bine testelor de verificare a etanseitatii la vant si la apa de ploaie. Apa infiltrata accidental este drenata prin orificiile special prevazute pentru astfel de situatii.

   In mod normal pragul unei usi din PVC este de fapt partea de jos a tocului usii care datorita inaltimii sale creeaza un obstacol la trecerea dintr-un spatiu in altul.

   Calcarea repetata a acestui prag din PVC duce la o uzura a acestuia inclusiv a ga r niturilor de etansare.

   Pentru a indeparta aceste inconveniente, a fost introdus noul prag de aluminiu care este plat, se monteaza usor in tocul usii si este prevazut cu garnitura de etansare pozitionata astfel incat se evita uzarea prin calcare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214131414; 0752030130
Drumul Taberei, Nr. 39, Bl. 801, sc. B, Parter, ap. 48, int. 48C, Sector 6, Bucuresti
Distribuie