Ambient Clima - Reparatii Frigidere Bucuresti

Reparatii Vitrine Frigorifice

Vitrinele frigorifice, fie ele verticale sau orizontale sunt destinate prezentarii produselor perisabile.Temperatura pe care trebuie sa o realizeze este 3-5 grade celsius.

Pot exista vitrine frigorifice verticale -destinate produselor alimentare (mezeluri, branzeturi,) si vitrine frigorifice verticale destinate bauturilor racoritoare, apa, bere.

Problemele cele mai intalnite la vitrinele frigorifice sunt :-Imbacsirea cu praf a condensatorului de racire sau blocarea ventilatorului de racire.-Blocarea compresorului.-Defectarea blocului de pornire al compresorului (relee sau condensatori)-Pierderi agent frigorific (freon).

Pentru intretinerea si repararea vitrinelor frigorifice orizontale sau verticale, va oferim urmatoarele servicii:-Inlocuire termostat mecanic sau digital-Inlocuire ventilatoare sau turbine.-Inlocuire Compresoare-Inlocuire senzori temperatura-Incarcari cu freon : R 134a, R404a sau R290-Curatare condensator de racire-Remediere pierderi freon si reincarcare freon.-Inlociure valva expansiune

Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de functionarea vitrinei dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...