Alex si Ionut - Reparatii canalizare Bucuresti, Ilfov

Reparatii canalizare

La Reparatii canalizare A&I oferim o gama de servicii de reparatie canalizare profesionala, onesta, si de incredere. Daca detii o locuinta s-ar putea ca la un moment dat sa se infunde baia, toaleta, scurgerile, dusul sau pompa de apa. Daca canalele de scurgere, conductele, chiuvetele si toaletele dvs. sunt blocate, atunci acest lucru poate fi foarte perturbator pentru viata dvs. de familie, ba chiar poate fi daunator. Când aveti nevoie de o companie de drenaj cu raspuns rapid, atunci nu cautati mai departe, suntem compania de drenaj numarul 1 din Bucuresti! Serviciul nostru rapid de 24 de ore de apel de urgenta ne face unici pentru cei mai multi clienti.

Oferim servicii in Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si toate localitatile din Ilfov: Peris, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Gradistea, Moara Vlasiei, Balotesti Corbeanca, Dascalu, Petrachioaia, Otopeni, Tunari, Stefanestii de Jos, Afumati, Voluntari, Ganeasa, Mogosoaia, Buftea, Chitila, Dragomiresti-Vale, Chiajna, Dobroesti, Pantelimon, Branesti, Ciorogârla, Domnesti, Clinceni, Bragadiru, Popesti-Leordeni, Glina, Cernica, Cornetu, Magurele, Jilava, Berceni, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra.


Suntem mandri sa oferim clientilor nostri o gama larga de servicii de canalizare care includ trebuie de reparatii, instalatii si mententanta. Daca ai o urgenta de reparatie, echipa noastra din Bucuresti sau Ilfov, este doar la un telefon distanta. Oferim un serviciu de reparatie rapid, si compania noastra are mare experienta in tratarea tuturor tipurilor de probleme.

 

La Reparatii canalizare Alex si Ionut, gama noastra de servicii variaza de la reparatii canalizare, reparatii conducte fara sapatura, montare dren sau sisteme de drenaj, montaj o cada de dus, un lavoar, o masina de spalat sau o spalare profesionala a conductelor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0730359016; 0767561530
Bucuresti
Distribuie