Frigotehnics Serv Com (ReparaAcasa.ro) - Bucuresti

Tamplar Bucuresti

Este absolut firesc sa se strice cate ceva prin casa din cand in cand. Ni se intampla tuturor… Dar la cine sa apelam?

In cazul in care nu esti „omul bun la toate”, nu ai materialele necesare sau pur si simplu nu ai timp sa te ocupi de mentenanta si de reparatia lucrurilor ce se defecteaza la nivelul tamplariei din casa, echipa Repara Acasa este fericita sa iti vina in ajutor!

Am cautat si am ales cu atentie fiecare tamplar din echipa noastra, astfel incat sa fie pregatit pentru orice fel de situatie. Avand trusa de scule mereu gata de interventie, asteapta sa il chemi sa iti repare fie clantele, fie termopanele, fie sa iti modifice sau ajusteze mobila.

Tamplarii nostri sunt pasionati de ceea ce fac, in concluzie sunt preocupati sa finalizeze proiectele cat mai bine posibil, iar rezultatele finale sa fie la inaltimea asteptarilor tale. Avem o echipa de tamplari care nu lucreaza cu jumatati de masura si nu fac niciodata rabat de la calitate. Stiu ca fiecare milimetru este foarte important, sunt minutiosi si atenti la detalii. Pe scurt, sunt perfectionisti. La fel ca noi.

Echipa de tamplari Repara Acasa este pregatita sa te ajute in urmatoarele situatii:

  • atunci cand ai nevoie sa iti inlocuiesti un butuc/yala la usa
  • atunci cand ai nevoie sa iti reglezi geamurile termopan, pentru ca acestea nu mai izoleaza cum trebuie si trece apa sau vantul prin ele
  • atunci cand vrei sa montezi, sa modifici sau sa ajustezi mobila

Ne dorim sa castigam chiar si increderea celor mai sceptici. Ne-am straduit sa gasim mesterii cei mai iscusiti, tocmai pentru ca am fost la randul nostru dezamagiti in numeroase randuri. Stim ca este foarte greu sa gasesti oamenii potriviti pentru proiectele tale, tocmai de aceea ne-am oferit sa ii cautam si sa ne asiguram ca nu vor dezamagi.

Urmarim sa obtinem recomandari, nicidecum reclamatii, tocmai de aceea ne straduim sa ne imbunatatim in fiecare zi si sa iti oferim servicii de inalta calitate.

Programeaza-te chiar acum si te vei convinge din start de seriozitatea noastra! Iti promitem ca te contactam in maximum o ora de la momentul in care te-ai programat. Testeaza-ne si vei ramane placut surprins!

Galerie foto
  • ...