Frigotehnics Serv Com (ReparaAcasa.ro) - Bucuresti

Instalatori

Renovezi toata casa sau pur si simplu vrei sa inlocuiesti instalatia sanitara? Indiferent ca este vorba despre instalatia sanitara din baie sau despre cea din bucatarie, in mod cert echipa noastra de instalatori te poate ajuta!

De asemenea, iti venim in ajutor cu tot ceea ce inseamna instalatii de incalzire:

  • Montare/demontare calorifere
  • Verificare calorifere si aerisire instalatie
  • Schimbare tevi tur/retur de la coloana principala (verticala) pana la pozitia caloriferului (teava cupru sau PPR)
  • Montare robineti clasici cu termostat
  • Montare robineti de siguranta
  • Montare console prindere calorifer
  • Montare/schimbare distribuitoare de pe instalatia termica

Totodata, in echipa noastra de instalatori avem specialisti ce executa montajul, reparatiile si intretinerea masinii de spalat. Acestia sunt tehnicieni bine pregatiri, cu experietna si sunt dotati cu toate echipamentele necesare masinilor automate de spalat.

Chiar noi, cei ce am fondat Repara Acasa, ne-am lovit deseori de-a lungul timpului de probleme in gasirea unor instalatori in care sa putem avea cu adevarat incredere deplina. Nu este nici pe departe un domeniu in care iti poti permite sa faci greseli.

Asadar, ne-am hotarat sa cautam cu atentie instalatori priceputi, care au experienta, care sunt atenti si meticulosi si, nu in ultimul rand, care gasesc rapid solutia corecta, chiar si intr-o situatie de urgenta.

Contacteaza-ne si venim acum in ajutorul tau cu o echipa formata din oameni ce s-au dedicat meseriei lor, in care iti garantam ca poti avea incredere. Fara indoiala vei ramane placut surprins in urma colaborarii cu noi. Avem curajul sa afirmam aceste lucruri tocmai pentru ca suntem perfectionisti si pentru ca nu facem rabat de la calitate: atat cand este vorba de profesionistii cu care lucram, cat si cand este vorba despre materialele pe care le folosim.

Instalatorii nostri te ajuta atunci cand ai nevoie de inlocuirea apometrelor, de schimbarea bateriei de lavoar sau de inlocuirea robinetilor. Te contactam in maximum o ora de la plasarea comenzii si stabilim toate detaliile necesare pentru executarea proiectului pentru care ne-ai cautat.

Calitatea, seriozitatea si atentia la detalii, reprezinta principalele valori dupa care ne conducem afacerea. Prin urmare, ne dorim recomandari, nu reclamatii. Pentru acest lucru dam in fiecare zi tot ce avem mai bun. Asa ca nu mai sta pe ganduri! Contacteaza-ne si afla mai multe informatii!

Instalatii Incalzire

 

Masini de Spalat

 

Instalatii Sanitare

Galerie foto
  • ...