Quality Cert - Certificari ale sistemelor de management, Bucuresti

Quality Cert - detalii firma

Suntem organism de certificare de prestigiu, acreditat RENAR, si oferim excelenta in domeniul certificarilor incepand din anul 2001.

Suntem membru PSC, ASRO, RNLC, ACRM, APMR, RENAR.

Suntem notificati la nivel european si inscrisi cu nr. NB 1870 in jurnalul Oficial al Uniunii Europene pentru evaluarea conformitatii produselor.

Suntem prezenti atat pe piata romaneasca, cat si pe piata internationala prin certificari in Bulgaria, Serbia, Republica Moldova.

Oferim servicii de certificare personalizate în functie de structura, marimea si domeniul de activitate al organizatiei, inclusiv toata gama de incercari in cazul certificarii performantei produselor.

Suntem initiatorii la nivel national al sistemului de certificare a calificarii tehnico-profesionale a operatorilor economici din domeniul constructiilor.

CE NE RECOMANDA?

Ne recomanda 20 de ani de experienta in domeniu, profesionalismul si comportamentul etic al personalului, cat si impartialitate in procesul de certificare.

QUALITY CERT are un portofoliu de clienti de inalta valoare si calitate care apeleaza constant si cu incredere la serviciile noastre.