Voltrak - Comercializare si inchiriere utilaje de foraj, Bucuresti

Utilaje Grundopit

Grundopit Power
Cel mai mic utilaj de foraj orizontal dirijat, GRUNDOPIT POWER, este foarte puternic pentru clasa sa. Dimensiunile reduse si design-ul compact asigura executarea lucrarilor de foraj orizontal dirijat in spatii mici, restrictive. Acest utilaj este folosit acolo unde conditiile solului si traseul bransamentelor fac imposibila utilizarea forezelor pneumatice. ...Specificatii tehnice Cuplu maxim 1000 Nm Destinat instalarilor de bransamente si subtraversari de drumuri Lungimea maxima a forajulu..
GRUNDOPIT - versiunea cu lansare din camin
Versiunea din camin poate fi aplicata pentru realizarea unui bransament la canalizare sau a unui bransament de cablu de date. Deseori, cablurile optice sint instalate in interiorul canalizarii intr-o teava de protectie de 50mm. Inainte de a porni operatia de forare, este important a se cunoaste informatii despre orice fel de conducte adiacente si tipul de sol de la adincimea unde se intetioneaza a se fora. Unitatea de foraj este instalata pe un cadru de operare in cel mai apropiat camin. ..
GRUNDOPIT Keyhole
GRUNDOPIT K este un utilaj de foraj orizontal dirijat pentru instalarea bransamentelor de apa si gaze cu diametre de pina la 63 mm. Forajul se realizeaza printr-un put cu diametrul de numai 60 cm. Solul din put se evacueaza cu ajutorul unui excavator prin aspiratie, asigurindu-se astfel accesul la conducta principala. Apoi se monteaza utialjul in pozitie de lucru. Sapa de foraj si prajinile sunt transportate in groapa si asezate automat in pozitie cu ajutorul unui lift. Grundopit K se op..