TAB Construct

TAB Construct - detalii firma

...
TAB Construct - detalii firma

TAB Construct  

reprezinta garantia experientei, seriozitatii si calitatii în domeniul demolarilor si al diferitelor lucrari de constructii, activitatea societatilor din grupul nostru confundându-se practic cu întreaga perioada de dupa anul 1995.

În cei cei 25 de ani existenta ne-am propus si am depus toate eforturile pentru a ne îndeplini obiectivele cu înalt profesionalism.

Ne-am specializat printre altele în executarea tuturor operatiunilor de demolare, fie ca s-a impus executarea acestora controlat, prin metoda exploziei sau prin tehnici mecanice, executând astfel de lucrari de demolare asupra unor obiective industriale sau tehnologice de mari si foarte mari dimensiuni. La demolarea acestora complexitatea operatiunilor fiind foarte ridicata. Un capitol important în executarea lucrarilor de demolare este ocupat de operatiunile de demolare a turnurilor, silozurilor, castelelor de apa, podurilor si cosurilor de fum, devenind în decursul timpului unul dintre principalii operatori pe piata demolarilor de orice fel din România.

Demolarea fabricii “LUBRIFIN”, demolarea fabricii de pâine “TITAN”, demolarea fabricii de Pâine “SPICUL”, a fabricii “PUMAC”, demolarea depozitelor frigorifice “ANTREFRIG”, demolarea “FAUR SA” , a intreprinderii “ARO Câmpulung Muscel”, a “COLOROM CODLEA”, a fabricii de pâine “PAJURA”, a fabricii de ulei “UNIREA” din Iasi, precum si a multor altor asemenea lucrari, au impus operatiuni complexe de demolare si obiective foarte îndraznete de atins de catre societatile noastre.

In directa legatura cu lucrarile de demolare societatile noastre executa si diferite operatiuni de terasare, lucrari de aductiuni de apa, aductiuni de gaze naturale, executarea de diguri complexe si excavatii, statii de epurare de mari dimensiuni, dar si executarea de reabilitari a diferitelor cladiri, lucrari de constructii industriale si rezidentiale, diferite spatii comerciale, depozite cu structura zidita sau cu structura metalica, putând astfel realiza operatiunile complete, de la demolarea unui obiectiv existent la constructia altuia nou, sau reabilitarea totala sau partiala a obiectivului existent.

Pentru realizarea operatiunilor mai sus mentionate îsi aduc aportul peste 150 angajati si un parc tehnic complet si complex, care beneficiaza de toate utilajele necesare pentru executia diferitelor lucrari de constructii, demolari, terasamente, aductiuni, diguri si excavari precum si pentru alte lucrari specializate de decontaminare a solului sau ecologizare.

În cateva cifre radiografia activitatii societatilor noastre arata de felul urmator: Peste 1.500.000 mp suprafata constructiilor demolate, peste 2.500.000 m3 de deseuri si alte materiale care au fost supuse unor operatiuni de decontaminare, concasare sau evacuare (substantele periculoase rezultate în urma executarii acestor lucrari de demolare fiind de peste 80 de tone iar 500.000 m3 reprezinta betoane si pamânt infestat cu substante chimice si hidrocarburi), peste 500 de utilaje implicate în executarea acestor operatiuni.