SpaceArt Shop, Bucuresti - Tavane instelate, panouri cu bule, fantani de interior

Panouri de apa cu bule de aer

...
Panou cu bule de aer

Panoul cu bule de aer este o decoratiune interioara ce creeaza un efect viu al miscarii apei cu ajutorul bulelor de aer si al jocurilor de lumina si culoare.

SpaceArt Shop realizeaza la comanda orice tip de decoratiuni interioare panou cu bule de aer pentru a se incadra perfect in designul amenajarii interioare a casei, biroului sau localului dvs. In functie de gradul de complexitate al decoratiunii interioare panou cu bule de aer solicitate se poate stabili un pret exact si termenul de livrare.   

 

Pentru un calcul exact al decoratiunii PANOU CU BULE DE AER avem nevoie de urmatoarele informatii:- spatiul care urmeaza sa fie amplasata  panoul cu bule de aer : casa, hotel, pensiune, sediu firma, cafenea, club, terasa, restaurant, cafe-bar, cabinet  terapie, spa, mall,magazin etc.- Stilul de decoratiune interioara panou cu bule de aer- Locul de amplasare al panoului cu bule de aer ( podea, atarnat pe perete, incadrat in perete, decoratiune pentru interior sau exterior, etc.)- iluminare panou cu bule de aer (sistem led monocolor / sistem led multicolor - RGB)  

 

Garantie panou cu bule de aer

  Panou cu bule de aer este o decoratiune realizata la comanda de SpaceArt Shop pentru amenajari interioare ce trebuie manipulate cu atentie. Nu fac obiectul garantiei panou cu bule de aer ce prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, panou cu bule de aer utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, sau sub actiunea substantelor chimice etc.), prize fara impamantare, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc.  Termenul de garantie pentru Panou cu bule de aer este de 12 luni.

 

Componente panou cu bule de aer

    Designerii SpaceArt realizeaza panou cu bule de aer din materiale tip Plexiglass si ofera posibilitatea realizarii la comanda a orice tip de panou cu bule de aer in dimensiunile si modelul dorit.

   PANOU CU BULE DE AER contine un sistem de iluminare multicolor cu led (RGB) controlat printr-o telecomanda sau sistem de iluminare Led monocolor si pompa de aer pentru bulele de aer.

 

Panou cu bule de aer ideala pentru:

    Panou cu bule de aer decoratiuni interioare ideal pentru amenajari living, caffe-bar,  bar, club, restaurant, cafenea, sediu firma, birou, salon evenimente, terasa, cabinet terapeutic, salon relaxare, spa, mall, cazino, magazin etc. dar si pentru amenajari exterioare cu coloane cu bule de aer pentru gradini, parcuri etc. Panoul cu bule de aer poate fi folosit ca element decorativ pentru decoratiuni interioare, decoratiune feng shui, decoratiune terapeutica.

Panoul cu bule de aer poate fi

- panou cu bule incadrat in perete;

- panou cu bule pe podea;

- panou cu bule pe perete;

- perete despartitor cu panou cu bule;

- panou cu bule incadrat in mobilier;

- bar panou cu bule;

 

Avantaje Panou cu Bule de Aer :

1. Panoul cu bule de aer este o decoratiune interioara ce se poate realiza la comanda pentru a se incadra perfect in designul amenajarii interioare a spatiului, localului.

2. Panoul cu bule de aer este o decoratiune interioara Feng Shui importanta, ce activeaza energiile Feng Shui.

3. Panourile cu bule de aer pot creea o atmosfera unica in spatiul amplasat, astfel devenind un punct de atractie

4. Panoul cu bule de aer este o decoratiune moderna

5. Panoul cu bule se poate personaliza

6. Cu sistemul de iluminare RGB LED panoul cu bule de aer este o decoratiune interioara benefica in cromoterapie

 

Realizam orice model de PANOU BULE DE AER in dimensiunile solicitate de dvs. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati cu detalii privind dimensiunile si modelul dorit.