Romco Speed - Tamplarie PVC profile Gealan, Bucuresti

Rulouri

Rulouri
Sistemul de rulouri GEALAN diminueaza intr-o masura considerabila pierderile de caldura si poluarea fonica. In plus, acestea protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare, a efractiilor si a privirilor indiscrete. Aceste sisteme ofera utilizatorului functionalitate sub multiple aspecte. ..
Montare-Utilizare
Montare simpla Sistemul de rulouri GEALAN poate fi utilizat in orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi. Etansarile prin perie si garnituri din sinele de ghidaj impiedica aparitia zgomotelor la inchiderea si deschiderea ruloului. Jaluzelele rigidizate din PVC asigura o exploatare optima. Utilizare universala Sistemul stabil de rulouri GEALAN se monteaza simplu si poate fi utilizat impreuna cu oricare din sistemele de tamplarie GEALAN. Prin si..
Informatii tehnice
Informatii tehnice - dimensiunile cutiei: 150mm, 170mm, 190mm, 210mm - izolatie termica: pana la K= 0,6W/m2 K - izolatie fonica: pana la RwP = 43dB - inaltimea maxima a ferestrei: 350cm - mod de actionare: bobinator cu curea, arbore cotit, actionare electrica. In elementul de montaj al rulourilor se poate clipsa optional folie reflectorizanta cu infrarosu cu rolul de bariera termica. ..
Avantaje
- Folia reflectorizanta speciala asigura cea mai buna izolatie termica - Tablele laterale din otel zincat confera cutiei o prindere stabila de rama - Suspendarea jaluzelelor se face prin intermediul lamelelor flexibile din otel - Daca este necesara o interventie, aceasta se poate efectua oricand prin intermediul capacului de revizie - Prinderea cutiei de fereastra se face printr-o sina de aluminiu fixa - Se poate alege intre: lamele din PVC sau din aluminiu. Ce culoare ati prefera? Gri..