Romco Speed - Tamplarie PVC profile Gealan, Bucuresti

Ferestre

Feronerie Izolatie termica si fonica Glafuri
Sinteza ideala intre frumusete si functionalitate, ferestrele Gealan dispun de toate caracteristicile de calitate pentru a asigura o durata de viata mare a ferestrelor - pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale. Amestecul de PVC utilizat precum si calitatea prelucrarii acestuia permit realizarea de ferestre cu o durata de viata estimata la 50 de ani. PVC-ul rigid este un material durabil care rezista foarte bine in atmosfere agresive (climat marin ..
Caracteristici
Caracterizate prin: - 3 - 6 camere interioare; - adancimi mari ale profilelor (62 si 74 mm); - coeficient de transfer termic redus : k= 1,5 W/mpK, 1,2 W/mpK si 1,1 W/mpK; - 12 culori si 7 variante de decor lemn; - profile ecologice (PVC-ul care se utilizeaza la fabricarea profilelor nu dauneaza sanatatii oamenilor si nici mediului inconjurator si este reciclabil 100%); - permit montarea sistemului de ventilatie automata GECCO 3 (GEALAN Clima Control). ..
Avantaje
Avantaje: - izolatie termica si fonica foarte buna datorita proprietatilor excelente ale materialului profilelor, a geometriei camerelor interioare si a etansarii duble; - durata mare de viata probata de-a lungul celor 40 de ani de utilizare a ferestrelor GEALAN pe pietele occidentale si certificata prin rezultatele testarilor de durabilitate in mediul agresiv marin si urban industrial; - indeplinirea cerintelor de statica prin rigidizarea interioara a profilelor cu armaturi din otel zinca..