Aledo Design Construct - Constructii, Amenajari, Renovari, Tencuieli si Sape Bucuresti

Tencuiala mecanizata

...
TENCUIALA MECANIZATA PE BAZA DE IPSOS

Daca vorbim despre tencuiala pe baza de ipsos, ar trebui sa stiti ca aceasta este recomandata în mod special la interior, pentru ca are rolul de a regla umiditatea din aer.

Tencuiala pe baza de ipsos se foloseste cu precadere în baie sau bucatarie, acolo unde exista un nivel mare de umezeala.

Aceasta tencuiala mai are un avantaj destul de important, mai ales când vorbim de finisajele interioare: ajuta la cresterea aderentei vopselei lavabile.

Dupa ce a fost aplicata, mai ai nevoie doar de un strat de glet de finisaj si o vopsea lavabila. Dupa aceea, poti spune ca locuinta ta este gata.

...
TENCUIALA MECANIZATA PE BAZA DE VAR - CIMENT

Tencuiala mecanizata var ciment este recomandat la tencuirea peretilor interiori, în camere cu umiditate ridicata, dar si a zidurilor exterioare în vederea aplicarii termo-sistemului. Ea mai este folosita la garduri, socluri, subsoluri etc. Aplicând-o, se pot obtine suprafete foarte drepte si la grosimi de peste 4cm. Tencuiala pe baza de var-ciment este extrem de fiabila si elimina complet riscul de aparitie al fisurilor. Prin urmare, putem spune ca este foarte rezistenta.
 

Categorii
Date de contact
0733124129; 0766780631
Sos. Virtutii, nr. 19D, sector 6
Distribuie