Aledo Design Construct - Constructii, Amenajari, Renovari, Tencuieli si Sape Bucuresti

Amenajari interioare

...
Amenajari interioare

Activitatea de amenajari interioare reprezinta un cuprins al tuturor etapelor de finisaj pentru o locuinta, apartament, birou sau orice alt spatiu.

Daca vom lua ca exemplu o casa la rosu, putem discuta despre toate etapele de lucru si ordinea fireasca în care ele trebuie parcurse. În aceste etape de lucru se vor regasi: instalatiile electrice, sanitare, tencuieli, sape, rigips, gleturi, vopsea lavabila, placari ceramice, montaj usi, parchet etc.

Fiecare din aceste etape de finalizare a unei case este foarte importanta si trebuie executata corect.

De asemenea, venim în ajutorul dumneavoastra pentru a alege cele mai bune materiale si cei mai avantajosi furnizori.
   
 
 
Amenajarile interioare sunt extrem de pretentioase si necesita multa atentie si precizie. Indiferent daca este vorba doar despre o cosmetizare si împrospatare sau se pune si problema unei recompartimentari în interior, cunostintele de specialitate si dedicatia sunt obligatorii.

Lucrând cu noi, va garantam rezultatede functionalitate si estetice spectaculoase. Transformarile vor fi întotdeauna importante si placute.

...
Izolare si tavane false

Executam lucrari de izolare termica / fonica si tavane false cu o precizie si o eficienta deosebite.
 

...
Placari

Facem la cerere placari pe interior cu piatra, gresie si faianta. Alegem materialele si aspectul împreuna cu clientii nostri, pentru cele mai bune rezultate.
 

...
Compartimentari

Facem lucrari de compartimentare si structuri interioare. Rolul acestora poate fi si functional si estetic în acelasi timp, dar poate fi si strict estetic.
 

...
Instalatii

Asiguram montarea instalatiilor electrice, sanitare si de alimentare cu gaz înainte de finisare. De asemenea, la cerere sa pot face si cablaje pentru sistemele de supraveghere video si sisteme de alarma.

Categorii
Date de contact
0733124129; 0766780631
Sos. Virtutii, nr. 19D, sector 6
Distribuie