Metal Work Industry, prelucrare otel, fabricare profile Ilfov

Sisteme Metalice de Sustinere

...
Stalpi de Capat

Stâlpii de Capăt (SCAP) marginesc extremitatile randurilor de vie, pentru a asigura robustete si stabilitate culturii viticole si ofera posibilitatea aranjarii firelor de sarma la un nivel optim de tensionare.    Stâlpii de Capăt (spalieri de margine / fruntași) sunt sunt produsi prin profilarea tablei de otel zincat DX51D Zn (250-275 gr.Zn/mp) sau DX 51D AlZn (180 gr.Zn/mp), grosime de 2 mm, acoperire 17~20 μm.           Caracteristici tehnice: - durabilitate la coroziune si la intindere Rm (Mpa) = 270-500, 1Mpa = 1N/mm2; - toleranta +/- 3 mm in cazul profilelor cu lungimea pana la 2500 mm; - rezistenta adecvata la socuri (impactul puternic al corpurilor dure poate produce deformari locale).    

 

 

 

Spalierii de margine sunt prevazuti pe fiecare unitate cu pasaje de trecere de tip "Autolock" (in forma "H" si in forma "Z") pentru intinderea si fixarea firelor de sarma.   Respectarea adancimii de plantare (70-100cm) si ancorarea în beton a stalpilor de capat, vor preveni ulterioarele devieri de la pozitia initiala, iar sistemul de palisare va beneficia de ancorare generala.

...
Tutori Metalici

Fabricati prin profilare din tabla de otel zincat cu grosime de 0.60mm sau 0.80mm, tutorii metalici (TTR-U9) sunt elementele care ghideaza lastarii tineri in perioada de crestere.

 

Pentru eficienta plantarii puietilor de vie, se recomanda plantarea tutorilor (h=110-120cm) la distante (80-100cm) si adancimi (10-20cm) conforme cotelor proiectate.

...
Sarma Zincata

Reteaua de Intindere este constituita din doua tipuri de fire de sarma din otel zincat, utilizate in functie de etajul de vegetatie:

  • GALVATEC, fir de sarma din otel zincat cu aluminiu, recomandat pentru instalarea de Sarme Portante si Intermediare;  
  • GALVATEC T100, fir de sarma din otel puternic zincat cu aluminiu, recomandat pentru instalarea de Sarme Superioare si de Ancorare.

                         Firele de sarma sunt dispuse etajat si in plan paralel cu solul si servesc la: sustinerea butucilor de vie; legarea lastarilor; dirijarea coardelor; sprijinirea peretelui de frunze; recoltarea strugurilor.