Karan - Business & Finance - consultanta afaceri si management Bucuresti

Servicii de management al proprietatii

...
Servicii de management al proprietatii

Karan - consultanta de afaceri acorda servicii privind managementul ansamblurilor de vile si managementul condominiilor ce au fost astfel concepute incat sa respecte atat principiile, practicile de profil si standardele europene, cat si legislatia romana aferenta administrarii asociatiilor de proprietari.

Suntem o echipa tanara si dinamica ce ofera solutii rapide si flexibile in domeniul property & facility management-ului.

Managementul ansamblurilor de vile este un serviciu ce se adreseaza proprietarilor / coproprietarilor de ansambluri rezidentiale de vile finalizate, precum si eventualilor beneficiari ai acestora.

Servicii suplimentare - curatenie, dezinsectie si deratizare, ingrijire plante, deszapezire, coserit si verificari ale instalatiilor de gaze naturale, service si revizii ale echipamentelor de incalzire si climatizare - in colaboarare cu firme / persoane fizice autorizate.

Managementul condominiilor este un serviciu ce se adreseaza proprietarilor / coproprietarilor de condominii - cladiri multi-etajate, blocuri cu apartamente finalizate, precum si eventualilor beneficiari ai acestora.

Atat managementul ansamblurilor de vile cat si cel al condominiilor presupun existenta unei proprietati comune indivize ce implica repartizarea responsabilitatilor si a cheltuielilor potrivit cotelor de proprietate detinute de coproprietari.

Serviciile de administrare si operare presupun planificarea, organizarea, conducerea, coordonarea si controlul activitatilor de intretinere, conservare si administrare a proprietatii, potrivit intereselor legitime ale proprietarului, deciziilor acestuia si a resurselor alocate sau atrase.

Managementul mentenantei proprietatii include servicii de intretinere planificate, corecte si prompte, pentru mentinerea proprietatii in cele mai bune conditii, la costuri optime.

Managementul ansamblurilor rezidentiale se realizeaza potrivit planului de administrare furnizat de proprietar sau intocmit de Societatea KARAN Consultanta de afaceri si aprobat de proprietar.

Mentenanta poate fi definita ca fiind un ansamblu de activitati ce au ca scop mentinerea in stare de functionare optima a fondurilor fixe (a echipamentelor si/sau instalatiilor), la parametrii normali si cu costuri minime, pe toata durata lor de viata, prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva.