Ivona Ambienti - Mobilarea, iluminarea si decorarea spatiilor, Bucuresti

Spatiu arhitecti

...
Spatiu arhitecti

Relatia cu arhitectii si designerilor de interior este foarte importanta pentru noi si ne dorim foarte mult ca aceasta sa fie una de parteneriat reciproc avantajos.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti sa colaborati cu noi:

  • Avem o oferta foarte larga gama de produse, stiluri si furnizori, cu acoperirea tuturor functiunilor unei case sau ale unui birou, veti gasi la noi multe solutii pentru proiectul dvs, reducandu-va astfel timpul de cautare
  • Ne place sa credem ca experienta dobandita ne ajuta sa intelegem cerintele si specificul fiecarui proiect in parte, si putem sa va fim de ajutor in identificarea rapida a produselor si solutiilor corespunzatoare proiectului dvs., putand prelua chiar si partea de proiectare a anumitor zone de mobilare.
  • Daca doriti un produs pe care poate nu il identificati in oferta noastra, il putem aduce special pentru acel proiect
  • Dispunem de un spatiu de depozitare propriu, care ne permite sa amanam livrarea  pana la momentul in care lucrarile de amenajare sunt finalizate
  • Termenii financiari sunt foarte generosi
  • Intrucat pe site nu am putut prezenta toate produsele, va rugam sa ne contactati si va vom pune la dispozitie oferta noastra in detaliu.

    Daca doriti sa va fiti la curent cu ultimele noutati lansate de partenerii nostril, va invitam sa va abonati la Newsletter-ul nostru, printr-un simplu click pe butonul de inregistrare, situate in partea dreapta a ferestrei.