Generali Romania Asigurare Reasigurare

Asigurari persoane fizice

Locuinte
Casa ta – locul care te defineste si te relaxeaza, unde te simti in siguranta si esti alaturi de cei dragi. Stim cat de importanta este casa pentru tine si de aceea, la noi poti alege din cele 3 variante flexibile de acoperire, adaptate nevoilor tale.Astfel, vei sti ca vei avea casa pe maini bune! Asigurarea obligatorie Calculeaza acumIncendiu, trasnet, explozie sau lovirea de catre vehicule rutiere, sunt pericolele care iti pot afecta cel mai des locuinta. In plus, in aceasta ..
Raspundere civila
Acasa sau la birou, fiecare zi poate aduce evenimente neprevazute, de care poti fi responsabil. Asigurarea de Raspundere Civila te pune mereu la adapost de pagubele financiare rezultate in urma unui astfel de eveniment. Familie Aplica acumAsigurarea de Raspundere Civila pentru tine si familia ta. Incheind o asigurare de Raspundere Civila, alegi sa fii protejat de plata unor pagube materiale pe care le poti produce unor terte persoane. Profesionala Aplica acumEsti medic, avocat, contabil sau ..
Vacante si calatorii
Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji si ne relaxam alaturi de cei dragi.Fie ca alegi relaxarea ori aventura, siguranta ta este pe primul plan. De aceea, am creat pentru tine asigurari de calatorie diversificate, astfel incat singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.Astfel, poti alege asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine cu nevoia ta de protectie atunci cand esti departe de casa. Turist Comanda onlineAsigurarea Turist pentru cala..
Auto
Pentru omul modern, masina este mai mult decat un mijloc de a-si indeplini sarcinile.Este o conditie esentiala pentru a face fata cu rapiditate provocarilor care apar zilnic. In acelasi timp, masina este acel membru al familiei, prezent in calatorii, prin tara sau pe alte meleaguri. Iar fara masina, lucrurile devin, aproape intotdeauna, mai complicate.Uneori insa, din vina ta sau a celorlalti, masina pe care o conduci poate fi implicata in accidente. Tocmai de aceea, e bine sa te asiguri ca porn..
Viata
Alaturi de timpul pretios si de amintirile frumoase, acum poti oferi familiei tale si stabilitatea financiara si sprijinul atat de necesare pentru a putea trece mai departe peste momentele sensibile din viata ta.Astfel, poti alege dintre politele asigurare Generali pe cea care se potriveste cel mai bine nevoii de siguranta de care tu si familia ta aveti atata nevoie. Viata si accidente Aplica acumAlege BeneFIT ACCIDENT, o asigurare de viata si accidente, care te pune la adapost in cazul unor e..
Asigurarea de sanatate
Vital Plus Aplica acumVital Plus reprezinta alegerea ideala prin care poti acorda sanatatii tale atentia cuvenita, pastrandu-ti in acelasi timp stilul de viata la standardele pe care ti le-ai fixat...