Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti

Jocuri sportive

Baschet masculin
Jocul la cos este, indiscutabil, una dintre cele mai populare activitati sportive de pe Planeta. Inventat în America (pe la 1891) de catre un student, baschetul se raspândeste rapid pretutindeni, astfel ca, în anul 1920, îl gasim si în tara noastra cu ocazia unor demonstratii organizate în incinta liceului Mihai Viteazu din Bucuresti. Dupa 1944, în spiritul acelor vremuri, baschetul devine "sport de masa" si se înfiinteaza sectii mai peste tot: &..
Polo
Sectia de polo a clubului are, pâna la un punct, o istorie comuna cu cea de natatie. În anul 1949, la initiativa unui rugbist, Bebe Motica, se înfiinteaza sectia de polo si natatie.  În anul 1950, se constituie echipa de polo cu ostasi care stiau sa înoate si aveau un fizic corespunzator pentru polo. Printre acestia se numarau Penciu, Vargolici, Th. Angelescu, Nicolaescu, Petcu, Constantinescu, Andrassy, Ion Constantin, Slavescu si multi altii. Cu ei în ..
Rugby
Istoria sta scrisa în VICTORII! Acesta este si motto-ul sectiei de rugby a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, un sport care dainuieste sub culorile alb-rosii de mai bine de 62 de ani. De-a lungul timpului, acest sport a avut perioade bune si mai putin bune, dar întotdeauna a excelat prin mesajul pe care rugby-ul îl transmite. Dincolo de jocul în sine, rugby-ul cultiva valori sociale si afective, precum curajul, loialitatea, sportivitatea, disciplina si spiritul de echipa..
Volei masculin
Oricum am dori sa începem aceasta prezentare a sectiei de volei masculin, nu putem sa nu ne gândim la acele meciuri de legenda dintre Dinamo si Rapid disputate în finalele Cupei Campionilor Europeni. De aici pleaca orice discutie purtata de cunoscatori într-ale voleiului sau, daca vreti, întotdeauna aici ajunge. Cum s-a izbutit ca, în doar câtiva ani de la înfiintarea clubului dinamovist, sa apara asemenea performante? Ar fi o întrebare la ca..
Tenis de camp
Tenis de câmp, Tiriac, Ruzici si nu numai…    1948 este anul înfiintarii sectiei de tenis a Cubului Sportiv Dinamo, iar cei 70 de ani parcursi de aceasta echipa au îmbogatit vitrina cu medalii a clubului si au adus bucurie multor iubitori ai sportului cu racheta. Munca de asezare a unei solide temelii a acesteia avea sa fie inceputa de Tudorel Badin, unul dintre cei mai buni tehnicieni ai tenisului din România.     Au urmat alti si alti antre..
Fotbal
Kelme România – sponsor tehnic la Academia de Fotbal CS Dinamo Academia de Fotbal CS Dinamo puncteaza si la capitolul imagine. Kelme Romania s-a alaturat proiectului nostru din postura de sponsor tehnic si va asigura gratuit kituri de joc si de antrenament tuturor copiilor din grupele Academiei. Cu o istorie de peste 60 de ani în piata echipamentelor sportive profesionale, brandul Kelme a fost si este partenerul unora dintre cele mai prestigioase nume si cluburi din lume. ..