Fabrilabo - Cursuri de franceza si engleza Bucuresti

Cursuri limba franceza

...
Curs anual de franceza generala pentru copii

Organizam cursuri anuale de limba franceza, dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 6-7 ani si 8-10 ani, care vor sa învete franceza într-un mod placut, amuzant si activ, prin jocuri, interactiuni tematice, povesti, cântece, miscare, proiecte, jocuri de rol si animatii diverse.

Metoda de predare integreaza Teoria Inteligentelor Multiple a lui H. Gardner pentru a raspunde fiecarui stil de învatare. Activitatile propuse sunt variate, interactive, ludice, astfel încât copilul sa învete usor si cu drag. Instrumentele de lucru sunt moderne (manuale numerice si tabla interactiva), metoda actuala, iar activitatile complementare sunt numeroase, variate, adaptate vârstei si preferintelor copiilor. Predarea se face exclusiv în limba franceza.

Copiii sunt încurajati sa îsi valideze competentele dobândite în cadrul cursului, obtinând o diploma internationala DELF Prim*.

Pentru a favoriza interactiunea între copii si procesul de învatare, grupele se vor constitui din maxim 8 copii, în functie de vârsta si nivelul de cunostinte.

Copiii care au mai studiat limba franceza sunt invitati la o testare initiala de nivel cu rezervare prealabila.

Program: de luni pâna vineri

...
Cursuri a la carte

Acest tip de curs este adresat celor care doresc sa beneficieze de un curs personalizat individual sau în grup restrâns, centrat pe nevoile si cerintele participantului.

Predarea este interactiva si stimuleaza o învatare activa. Instrumentele de lucru sunt moderne (manuale numerice si tabla interactiva), activitatile complementare sunt numeroase si variate, iar metoda actuala, conectata cu elemente cheie din universul participantilor. Pentru învatarea consolidata a limbii franceze, accentul se va pune pe comunicare – întelegere si exprimare orala, urmata de dezvoltarea competentelor de întelegere si exprimare scrisa.

Cursurile pot pregati pentru examenele Delf Prim sau Delf Elev.

...
Curs anual de franceza generala pentru adolescenti

Organizam cursuri anuale de limba franceza, dedicate adolescentilor între 11-14 ani si 15-18 ani, care vor sa învete limba franceza într-un mod dinamic si eficient. Programa urmeaza cerintele Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi (CECR) al Consiliului Europei, respectiv nivelurile de competente A1-B2.

În cadrul acestor cursuri, participantii se vor pregati pentru sustinerea examenelor DELF Elev*.

Predarea este interactiva si stimuleaza o învatare activa. Instrumentele de lucru sunt moderne (manuale numerice si tabla interactiva), activitatile complementare sunt numeroase si variate, iar metoda actuala, conectata cu elemente cheie din universul adolescentilor. Pentru învatarea consolidata a limbii franceze, accentul se va pune pe comunicare – întelegere si exprimare orala, urmata de dezvoltarea competentelor de întelegere si exprimare scrisa.

Pentru a progresa vizibil, grupele se vor constitui din maxim 8 participanti, în functie de vârsta si nivelul de cunostinte.
Predarea se face exclusiv în limba franceza.

Program : de luni pâna vineri

*Delf Elev este o diploma internationala eliberata de Ministerul Educatiei Nationale din Franta. Diploma este recunoscuta si de Ministerul Educatiei din România, nivelurile B1 si B2 echivalând probele de la examenul de bacalaureat, iar nivelul A2 fiind recunoscut pentru admiterea în clasa a IX-a bilingv.
Pentru mai multe informatii, sunati la 0770343827 sau trimiteti un email la salut@fabrilabo.ro

...
Curs de franceza generala pentru adulti

Cursul de franceza generala pentru adulti se adreseaza celor care doresc sa învete si sa utilizeze limba franceza în diverse contexte personale sau profesionale.

Grupele de lucru, de maxim 8 persoane, vor fi formate în functie de o evaluare initiala a nivelului de cunostinte.Predarea se face exclusiv în limba franceza.