Dever Trans Impex - Demolari, excavatii, transport, Bucuresti

Despre noi Dever Trans Impex

...
Despre noi Dever Trans Impex

Demolari, excavatii, sapaturi si transport din '94!

Dever Trans Impex SRL a luat nastere in anul 1994, cu achizitionarea unei basculante second-hand pentru transport agregate sau reziduri rezultate din demolari, excavatii sau sapaturi. Conducerea companiei a realizat ca fara a detine utilaje performante nu poate concura pe acest segment de piata, sens in care au pus in aplicare un amplu proiect de investitii.

Societatea este inzestrata cu o flota proprie de autobasculante, excavatoare si buldoexcavatoare care ne permit sa facem fata problemelor de logistica ridicate la oricare din activitatile prestate respectiv demolari, excavatii, sapaturi sau transport, in mod rapid, eficient si in termen.

Ne ocupam de demolari constructii civile si industriale, de fabrici, hale, de silozuri si turnuri, de cosuri de fum, demolam elemente de infrastructura sau de suprastructura, sau putem demola elemente din interiorul anumitor structuri. Recompartimentarea spatiului este un segment foarte important deoarece in aceste cazuri nu se poate interveni la nivelul unei structuri fara a avea in vedere considerentele tehnice si structurale, si fara a avea un calcul de rezistenta din care sa reiasa clar faptul ca aceasta interventie este una sigura.

Tot in portofoliul nostru de lucrari se regasesc si activitati de decopertare, realizare terasamente de drumuri si alei precum si asigurarea transportului de agregate si pamant necesar acestora.