Contessina - Dans sportiv Bucuresti

Cursuri de dans pentru copii

Tango Argentinian
Tango-ul argentinian este un gen de dans aparut la finalul secolului a 19-lea in suburbiile din Buenos Aires si Montevideo.  A crescut treptat in popularitate la nivel international si i-au fost adaugate si elemente moderne. In esenta, tango-ul argentinian este o “plimbare” cu partenerul/partenera si cu muzica iar sincronizarea cu emotia si viteza dansului este esentiala. Un bun dansator este acela care transmite muzica prin miscare catre partener, practic conducand pe tot parc..
STREET DANCE
Street Dance este o denumire generala a mai multor stiluri de dans, ce au evoluat în spatii publice precum pe strada, în curtea scolilor si în cluburi. De cele mai multe ori sunt improvizatii, ce au un caracter social si încurajeaza interactiunea cu publicul dar si cu alti dansatori.  Termenul de “Street dance” este în general folosit pentru a descrie dansurile hip hop si funk ce au aparut în Statele Unite în anii ’70 si care sunt..
Latino si de Societate
Dansurile latino exprima forta, si cel mai important, sentiment. O alta carasteristica ce diferentiaza dansurile latino de alte stiluri de dans este miscarea soldurilor care acompaniaza pasii. Examplele de dansuri de societate latino includ Cha Cha, Samba, Rumba, Paso Doble si Jive. Iar clasicul vals aduce rafinament oricui stapaneste miscarile. Invata cu profestorii Contessina Dance Studio...
Populare
Dansurile populare romanesti sunt pline de culoare si bucurie. Sunt manifestatia veseliei si aduc un sentiment de apartenta fata de cultura si traditia romaneasca din Maramures, Banat, Transilvania, Muntenia, Moldova sau Dobrogea.  Fie ca vorbim de hore si sarbe in toate formele lor sau ca iubim dansurile specifice din anumite zone, fiecare dintre dansurile populare romanesti este frumos si distractiv in aceeasi masura.  Poti face senzatie la orice eveniment sau doar sa ai satisfacti..