Chez Toni, Restaruant - Bucuresti

Ce va oferim

...
Ce va oferim

Situat in incinta complexului "Pescariu Sports and Spa", pe malul Lacului Tei, restaurantul Chez Toni va invita sa va delectati cu aromele Mediteranei, cu bucataria traditionala libaneza.

Ilustrare perfecta a dietei mediteraneene, sinonim al bucatariei sanatoase, preparatele au la baza o abundenta de fructe , legume , carne proaspata de vita, miel, pui si peste. Ierburile, mirodeniile si prospetimea ingredientelor sunt cele care au facut ca traditia culinara libaneza sa fie apreciata in toata lumea. Bucataria libaneza imbina sofisticarea si subtilitatea bucatarilor europeni cu ingredientele exotice ale Orientului-Mijlociu si Indepartat.

Restaurantul nostru va sta la dispozitie cu un diversificat meniu libanez traditional ce cuprinde bucate proaspat preparate ce vor satisface toate gusturile: salate, gustari calde si reci, gratar, dulciuri si sucuri naturale. Creativitatea echipei, cu experienta pe plan international, va va delecta papilele gustative cu mancaruri ce va vor intrece asteptarile.

Capacitatea restaurantului este de 70 locuri; peisajul este completat de gradina de vara compusa din 3 terase, cu o capacitate de 80 de locuri, unde puteti savura specialitatile casei si va puteti relaxa si bucura de o narghilea preparata cu fructe proaspete.

Restaurantul Chez Toni organizeaza petreceri private si alte evenimente speciale din viata dumneavoastra.