Bog Design & Concept - Fatade, pardoseli,scari, usi, tavane false, Bucuresti

Usi speciale

...
Usi antifoc

Usi antifoc si etanse la fum

Cu durata de rezistenta de 30, 60, 90, 120 minute, sunt disponibile intr-o gama larga de culori si dimensiuni. Toate usile antifoc atat cele din metal cit si cele din lemn sunt dotate cu o banda protectoare expandabila sub actiunea caldurii, etansand spatiul dintre usa si toc in caz de incendiu.

...
Usi automate sau cu operator

Usi automate sau cu operator GEZE

Aplicatie inovatoare cu tehnologii noi pentru automatizarea usilor batante, usi glisante , usi cu operator, usi automate recomandata traficului intens, sau unui trafic controlat.Acest tip de usi fac economie de spatiu si nu necesita constructii speciale.  Doriti sa automatizati o usa deja existenta? Sau sa instalati o noua usa batanta intr-un spatiu limitat? Putem sa va oferim o gama variate de operatori.

Usa batanta standard                                    

 

 Pentru gama cu deschideri batante se pot folosi operatori care actioneaza in mod asemanator cu un amortizor. Usa glisanta standard  

Usile automate au actionarea cu operator geze import Germania.

...
Usi glisante

Sisteme si modele de usi glisante  pentru economie de spatiu. 

  • Manuale – actionare manuala

Usile glisante sunt folosite pentru spatiile in care dorim sa economisim spatiu, sa il gestionam altfel fata de usi traditionale.

Ai nevoie de spatiu atunci cu siguranta acest sistem de usi glisante este unul pe care trebuie sa il folosesti.Exista o multitudine de sisteme de glisare pentru usi glisante, care functie de materialele folosite acestea se pot grupa si imparti in mai multe grupe. 

Avantajele sistemului sunt enumerate mai jos:

usi armonice

  • Linii drepte, simple pentru un rezultat minimal si o proiectare ergonomica cu manere mobile in interior si manere fixe in exterior;
  • Glisante simple sa incastrate, produsele noastre o sa va impresioneze cu solutiile lor alternative;
  • Alegerea ideala pentru constructii noi, dar si renovari unde economia de  spatiu este una din principalele obiective;
  • Design simplu cu linii drepte pentru un rezultat minimal;
  • Geam cu diverse modele;
  • Imbinare perfecta intre tamplarie si perete prin utilizarea unui cordon special de rosturi, cale, garnituri si silicon;
  • Feroneria din otel MADE IN GERMANY pentru o siguranta extraordinara;
  • Maner mobil in interior si manere fixe exterioare pentru o ergonomie perfecta;
  • Usi glisante cu sistem de glisare la partea superioara, jos prezentand doar ghidaj. In aceste solutii se pot folosi pentru spatiile in care nu este permisa calea de glisare la partea inferioara.

    usi glisante de exterior

  • Usi glisante din profile de aluminiu

    Aceste solutii pot avea sistem de glisare atat la partea superioara cit si de la partea inferioara. Cele de la partea superioara au avantajul ca pe partea de jos nu exista un profil care sa incurce (impiedice) la trecera dintr-o camera in alta.

    • Usi glisante in spatii interioare – fie ca sunt locuite sau sunt spatii industriale, utilitattea caestor usi este ca se pot” parca” in interiorul peretilor despartitori, pe langa acestia avantajul acestorra ca in momentul deschiderii nu pivoteaza peste o supfarata, ci realizeaza o miscare de translatie.

      usi glisante

    Portofoliu

    • usi glisante care separa saptii exteriore de cele interioare – etansare buna a acetor spatii, economie de spatiu sunt cu rupere de punte termica, au capacitate de vitrare cu geam tripan (pentru eficenta energetica ridicata) , prezinta o alunecare mai usoara la prezenta unei vitrari mai grele.

    Portofoliu

    Perfect adaptate destinatiei: cu o singura foaie sau mai multe (2, 3,4,6,etc.), cu foi fixe sau mobile, acestea sunt usile glisante pentru orice situatie si pentru toate tipurile de arhitectura, de asemenea valabile ca usi rezistente la foc cu sau fara iesire de urgenta.

    • Usi glisante din sticla. Prin simplitatea si eleganta acestor siteme integrate ele se integreaza in orice spatii, care pe linga avantajul ca se pot ”econonmisi ” spatii ofera avantajul ca creeaza o eleganta deosebita a ambientului.

    Portofoliu 

    Perfect adaptate destinatiei: cu o singura foaie sau mai multe (2, 4 etc.), cu foi fixe sau mobile, curbe sau unghiulare, acestea sunt usile glisante pentru orice situatie si pentru toate tipurile de arhitectura, de asemenea valabile ca usi rezistente la foc cu sau fara iesire de urgenta.

    • Usi glisante din sticla. Prin simplitatea si eleganta acestor siteme integrate ele se integreaza in orice spatii, care pe linga avantajul ca se pot ”econonmisi ” spatii ofera avantajul ca creeaza o eleganta deosebita a ambientului.

    In functie de nevoile si cerintele Dvs si studiile de fezabilitate privind sistemul de glisare ale/accesoriile va asigura o calitate si fiabilitate in exploatare. Toate acestea sunt stabilite de producator pentru a se asigura ca usile / solutiile sa functioneze in conformitate cu standardele si reglementarile privind siguranta in exploatere. Noi va oferim de asemenea servicii de consultanta pentru a ajuta la selectarea accesoriilor potrivite pentru usa tinand cont de destinatia si traficul selectat. Accesoriile utilizate  sunt certificate pentru a asigura numarul de cicluri de deschidere necesare atat pentru un trafic rezidential/comercial. In plus, societatea noastra va poate oferi asistenta in faza de selectie a produselor, precum in timpul montajului. Toate modelele  sunt proportionale cu dimensiunea de sticla a  fiecarei usi, in scopul de a recrea acelasi sentiment de echilibru si frumusete  asigurand un design original.