Bog Design & Concept - Fatade, pardoseli,scari, usi, tavane false, Bucuresti

Rolete textile pentru protectie solara

...
Acoperire de terasa, pergola Algarve

Pergola Argave, acoperis  tip Algarve

Aceasta pergola (acoperire de terasa, pergola Algarve), simpla si practica va ofera protectie solara prin sistemul de lamele rotative.

Lamele, din aluminiu extrudat, se rotesc pana la 150°, astfel putand ajusta functie de dorinta dvs cantitatea de soare/ lumina si sau cat ventilatie doriti sa aveti in acest spatiu.

Cand sistemul este in pozitia inchis, lamele acestei acoperiri de terasa va protejeaza complet de o ploaie in cantitate normala (statistic vorbind) din timpul verii. Un sistem de colectare a apei (tip jgheab) dreneaza ploaia catre coloanele acestui acoperis. 

Avand in vedere sistemul elegant si simplu in acelasi timp acoperirea de tip Algarve® se integreaza perfect atat in constructiile contemporane cat si  traditionale sau moderne. Avem posibilitatea sa le furnizam in toata gama de culori RAL.

...
Acoperire de terasa, pergola Camargue

Acest tip de acoperire de terasa,pergola Camargue®  este un sistem nou inovativ,pentru acest tip de acoperis de terasa. Aceasta este echipata cu lamele orientabile in acoperis, care poate fi inchis , si pe toate laturile pot avea screenuri , sisteme de usi glisante, folding, panouri tip Loggia® sau combinatii ale acestor forme de inchidere. Sistemul de lamele orientabile prezinta protectie solara, ventilatie.  Pe timp ploios pergola prezinta un sistem de preluare a apelor si drenarea acestora catre exterior , sistem ascuns privirilor; situat in coloane. Dupa terminarea perioadei ploioase se pot deschide lamele fara a avea infiltratii in interior. In aceasta perioada ploioasa acest sistem de drenaj protejeaza mobila aflata in interiorul acestui spatiu.

...
Pergola de tip Lagune

Pergola cu panza retractabila Aceste tipuri de acoperisuri pentru aceasta  pergola nu numai ca va ofera protectie solara dar creaza o protectie la vint in zilele in care acesta sufla rebel in gradina noastra. Technic este posibil ca pergola sa fie inclisa complet cu aceste pinze , generind in spatiu confortabil pentru a va patrece timpul recreindu-va. Pergola de tip  Lagune  este fabricat dupa tehnologii noi, care asigura protectie la vinturi pina la 130 km/h si este include inchideri cu material care este si impermeabila la apa. Acest sistem de pinze pentru pergole va asigura o lumina ambientala placuta  si va extinde perioada in care doriti sa stai afara, apropape pe tot parcursul anului. Aceste materiale noi si inovative pentru pergola practic va confera posibilitatea ca acest spatiu sa fie folosit tot anul.