Bog Design & Concept - Fatade, pardoseli,scari, usi, tavane false, Bucuresti

Inchideri cu sticla

...
Acoperiri piscine retractabile sau fixe

Acoperiri  Piscine fixe sau mobile; mici sau mari ; in toate formele cu si fara rupere de punte termica.

O piscina neacoperita este ocupata vara, plina de inotatori de orice tip, dar inevitabil vremea se schimba si sezonul pentru piscine  se inchide. Odinioara vesel, locul agitat devine uitat si abandonat. 

Deci, ce optiuni sunt disponibile pentru detinatorii de piscine ?

Descarca promotia lunii aici

Este timpul sa ne gandim la o acoperire pentru piscina care sa prelungeasca sezonul de inot an dupa an. 

Acoperis retractabil din segmente

Constructia unei acoperis retractabil este o decizie importanta dar si o investitie costisitoare. Sunt diverse tipuri si stiluri, si nu este intotdeauna usor sa gasim acel gen de acoperire care sa se potriveasca. Cand alegeti un acoperis retractabil, obiectivul este acela de a gasi un echilibru intre administrarea eficienta a  energiei, crearea unui mediu placut, reducerea costurilor de intretinere pe perioada de iarna si minimizarea condensarii.

Tipuri de acoperiri de piscina:

  • acoperiri de piscine cu pereti ficsi;
  • acoperiri de piscine cu pereti flotanti.
  • Descriere acoperiri de piscine glisante/retractabile

    Acoperis retctabil de mari dimensiuni

    Aceste acoperisuri fixe sau retractabile sunt construite din  profile de aluminiu de inalta calitate in aliaj cu o baza din mangan si siliciu (ref. 6060350 T6 F22S), cu o rezistenta mare si o greutate de +/- 2,3 kg/ m pentru structura autoportanta.

    Partea de acoperis are „vitrarea” de policarbonat cu trei pereti cu o grosime de – 16 mm, partea interioara fiind tratata impotriva condensului. Structura interna este confectionata din otel inoxidabil. Astfel se ofera o garantie de 10 ani la partile componente, incluse fiind cheltuielile de transport si montaj, si 25 ani pentru structura. Ansamblul de structuri este proiectat sa reziste la urmatoarele intemperii:

    • furtuni cu vant pana la 150 km/h;
    • incarcatura datorata presiunii zapezii pana la 120 kg/m.

    Profilele noastre sunt vopsite cu un strat de pudra de poliester uscat si polimerizat  in cuptor pana la +/- 200 grade timp de +/- 45 minute (toate culorile RAL sunt posibile). Inainte de vopsire in camp electrostatic, profilele au fost anodizate si cromate, pentru a preveni riscul electrolizei intre profilele din aluminiu si suruburi sau interiorul structurii din otel inoxidabil. Un strat protector din silicon este aplicat intre cele doua materiale, in timpul asamblarii.

    Acoperis piscina retractabila

    Garnitura  Neopren nu mai este folosita de 10 ani, pentru ca punctul de topire al Neoprenului este prea mic pentru acoperirea de piscina unde se ating temperaturi ridicate in timpul verii. Neoprenul se poate topi si poate deteriora geamul. Noi folosim  Santopren, care este o varianta imbunatatita, cu  punctul de topire la 125 grade Celsius, ceea ce impiedica orice risc de avariere a geamului. Multumita garniturilor murdaria nu poate patrunde, intretinerea fiind astfel mult imbunatatita spre deosebire de orice alt sistem care nu foloseste garnituri. Garniturile impiedica ca geamurile sa se miste sau sa vibreze din cauza vantului in cadrul de aluminiu, impiedicand astfel toate ?tremurarile? zgomotoase.

    Acoperire cu pilocarbonat

    Acoperirile noastre ruleaza pe roti de calitate superioara tip ?Novatron?  montate pe o axa de otel inoxidabil. Novatron este un material cu auto ? ungere, nefiind necesara nici o intretinere, ulei sau grasime.

    Rularea acestor tip de acoperisuri/invelitori pentru piscine se realizeaza pe roti.  Sina noastra este alcatuita dintr-un profil de aluminiu anodizat cu o inaltime de 13 mm, cu  laterale conice, pentru a inlatura posibilitatea unor raniri. Sina este prevazuta la capat cu o piesa de cauciuc. In cazul folosirii sinelor se monteza intre profil si sina o garnitura flexibila din PVC. Aceasta garnitura impiedica intrarea oricarui tip de murdarie (frunze, insecte, etc). Spatiile dintre sectiunile de glisare sunt inchise cu perie din polipropilena (tinuta intr-un suport din otel inoxidabil), pentru a impiedica de asemenea intrarea oricarei murdarii si a apei pluviale.

    Fiecare acoperire este echipata automat cu usa glisanta cu incuietoare pe fiecare parte.

     Beneficii

    • Timp de folosinta indelungat (365 zile/an)
    • Lipsa conservarii apei pe timp de iarna (tratarea acesteia)
    • Pastrarea calitatii apei (ph) prin nepatrunderea apelor pluviale.
    • catalog piscine Rolal: catalog-acoperiri piscine
    • Alte accesorii utile pentru  piscine: Prelate piscine

    ...
    Acoperiri terase - Inchideri balcoane

    Terase inchise-Acoperiri terase-Curti de lumina-Sere-Inchideri balcoane

    Constructia acestor terase inchise ( denumite si acoperiri terase), a serelor, luminatoarelor  sau a curtilor de lumina,  la cladirile moderne reprezinta o solutie de rafinament estetic, ce rezolva in acelasi timp si problema iluminatului natural si al spatiilor elegante. 

    Acoperiri Terase, curtile de lumina, luminatoarele, sere, wintergarten  sunt constructii care se realizeaza pe  structuri  portante , acestea fiind acoperite de sticla, policarbonat sau alte materiale  in scopul protectiei spatiilor nou create  de razele solare sau de intemperii (ploaie, zapada, vant).

    Ele sunt compuse din doua elemente principale: structura de sustinere si materialul de acoperire. Aceste elemente sunt realizate din:

    1. Structura de sustinere: profile metalice de otel;

    2. Materialul de acoperire pentru Terase inchise-Acoperiri terase-Curti de lumina-Sere-Inchideri balcoane printre aceste se numara sticla in variantele de geam laminat, securizat , geam termopan, geam tripan si policarbonatul celular sau in masa.

    Setiune acoperis cu geam tripan

    Considerentele de care trebuie sa tinem seama cind alegem sistemul de vitrare sunt in general impuse de catre beneficiar, aspect , grad de izolare, incarcare datorata vintului, zapezii.

    Terasele pot avea diferite forme: dreptunghiulare, patrate, rotunde, hexagonale, cu forme care le pot cuprinde pe toate acestea, pot fi de mici sau mari dimensiuni avand destinatii multiple: restaurante, baruri, magazine, case, apartamente, balcoane .

    Primul pas pentru realizarea terasei dorite de Dumneavoastra este sa ne transmiteti o cerere de oferta in care sa ne precizati dimensiunile generale (lungime, latime, inaltime), forma pe care doriti sa o realizam,  tipul de vitrare folosit, locatia acesteia, nr. de cai de acces si dimensiunea acestora si alte informatii pe care le considerati necesare.

    O mare utilizare pentru aceste aplicatii se integreaza in constructia piscinelor, bazinele de inot, salilor de sport si centrelor comerciale, creand un confort si o ambianta foarte placuta. Trebuie subliniat faptul ca aceste sisteme de inchidere terase, wintergarten, sere duc la o economie de energie protejindu-va de arsita zilelor calduroase si de racoarea celor din anotipul friguros.

    3.Sistemul de protectie solara pe timpul anotimpului calduros, sistemul de ventilare naturala (sifonare termica). Toate acestea se pot acesa aici.

    Sistemele de profile folosite la constructia acestor acoperiri terase, curtile de lumina, luminatoarele, sere, wintergarten permit realizarea de aplicatii arhitecturale cu forme geometrice variate, precum:

    • Prisma
    • Caramida
    • Cilindru
    • Semisfera
    • design modern
    • design victorian
    • etc…

    Detaliu important in pozitionarea si ventilarea terasei, serei, inchiderii de balcon la link-ul de mai jos:

    cum pozitionez veranda si ce materiale sa folosesc pentru creare unui spatiu sanatos.

    Specialistii nostri rezolva orice fel de probleme functionale, estetice, va pot genera in varianta 3D modelul solicitat, va prezinta avantajele folosirii materialelor, dar nu in  ultimul rind pot discuta toate aspectele legate de realizarea tuturor detaliilor de realizare si constructie.

    Va stam  la dispozitie si va putem consilia in alegerea si constructia acesteia inca de acum.

    ...
    Copertine cu sticl

    Acestea Copertine sunt facute sa protejeze de apa  diferite suprafete, zonele  de intrare fiind montate de regula peste acestea. Copertinele pot fi montate si peste golurile de ferestre.

    Exista si copertine sau cu lamele retractabile SKYE, textile retaractabile , acestea asigurind protectia la soare pe diferite spatii.

    copertina Lagune

    Lagune

    copertina Camargue

    Camargue

    Copertina retractabila Skye

    ...
    Luminatoare, curti de lumina

    Luminatoare, curti de lumina, cupole sunt  constructii specifice din metal sau  aluminiu, lemn lamelar ca elemnt portant lumina patrunzind in spatiul interior prin transmisie (produse auxiliae  asociate cu acestea sunt ferestre, usi, etc). Aceste ansambluri  fac toate, sau o parte  din acoperisul unei cladiri. Suprafetele vitrate (ferestre de acoperis, luminatoare  ca unitate, dispozitive de iluminat natural tubulare (TDDs), geam inclinat) sunt folosite pentru a transmite lumina zilei  din abundenta  sau toplighting. Acestea  ofera o conexiune la mediul exterior a ocupantilor, si de multe ori pentru a ajuta curat in afara de aer intre in spatiul de mai jos.